Đorđević: Zločin u Pandi je bio uvod u nove zločine OVK

Ostavite komentar


  1. Zlocin u Pandi je u reziji sluzbe jer je Milosevicu trebao povod za rat.Slicno je i kod ubistva Ivanovica a vreme ce kad tad pokazati da je sluzba zlocinacka organizaciju u sluzbi vlasti.

    1. Povezivati babe i zabe stvarno nema smusla. Slucaj Oliver Ivanovic je zloupotrebljen od onih koji su ga hapsili i drzali u albanskim burdjetima Taci i Borko Stevanovic i Rada Trajkovic zbog protivljenja potpisivanja Sporazuma u Briselu. „Panda“ je neuspela „Srpska svadba“ u Sarajevu, odnosno pokusaj izazivanja srpske osvete nad albanskim komsijama koje bi Milosevic iskoristio na represiju i izazivanja NATO intervencije i konacnu predaju KiM. Pecanci se nisu pobunili i jedina kolateralna steta je bio izlog srpskog kafica koji je drzao Srbin koga zovemo Suljo.
      Tragedija je trebala biti mnogo veca jer su bili pozvani njih petnestak decaka sinovi najuglednijih Pecanaca.

        1. @Lisi

          Zasto nisu u policiji ili na nekoj albanskoj televiziji sa dokazima, ako znas ko je odgovoran za ubistva? Zasto pises neke kometare ako znas ko je krivac? Zamisli samo kako bi pomogao svojoj braci i kakav albanski heroj bi ispao da sada svima pokazes dokaze? Problem je u tome sto nemas nikakve dokaze da su Srbi odgovorna, ni ti ni tvoji Pacoli, Haradinaj, Taci i ostali, mozete samo da pokusate sa ovim jeftinim spinovanjima i muljanjima te ste onda sta? Zakljuci sam.

    2. @Vojvodjanin

      To sto si licno opterecen Srbima i Srbijom je samo tvoj problem i ne daje ti pravo da lazno optuzujes bilo koga. Preskoci potpisivanje sa „Vojvodjanin“, nemas ti nikakve veze sa Vojvodinom.

  2. Za slucaj u kaficu Panda u Peci, trebao je ministar Z.Djordjevic da pita za misljenje svog sadasnjeg predsednika Vucica. Prilikom preuzimanja duznosti premijera vlade Srbije. A.Vucic je izjavio da su za ubistva mladica u kaficu Panda, odgovorne osobe iz drzavne bezbednosti (DB) Srbije. Maskirne osobe iz DB su tada rafalnom paljbom pokosile momke.
    Kasnije se Vucic „pokajao“ zbog takve izjave i okrenuo je plocu. Tu okrenutu stranu ploce Djordjevic sada ponavlja iako niko vise ne veruje u to.

    1. @Topcider

      Svasta je izjavljivao Vucic u ovih dvadeset ili koliko godina je na politicko-estradnoj sceni tako da tsko da se njemu moze verovati. Da su zaista Srbi odgovorni, sasvim sigurno bi vi Albanci i vasi sponzori odavno izasli sa imenima, dokazima, propagandnom kampanjom, tesko da bi vi Albanci i vasi sponzori da imate dokaza to sakrivali i ne bi koristili za svoje interese, zar ne? Ili mozda cuvate srpske sluzbe?

  3. Kako ste prevideli druze ministre Djirdjevicu da su istu temu danas, nicim izazvani naceli vase kolege ministar Dr Stefanovic i Predsednica Vlade Ana brnabic. Taj sinhron samo ukazuje da vrsite istu pretragu sifonjera sa kosturima kako bi tim naftalinima zamajavali javnost. kako vam nije jasno da su vase metode odavno provaljene ?

  4. Kako ćemo istinu saznati ako postupak stoji? Treba otvoriti i arhivu ako bi to istini pomoglo.

  5. Ukoliko se ne radi o laznom predstavljanju, na ovom forumu, neverovatno je koliko mnogo gradjana Srbije ima veliko poverenje u Albance i jos vece nepoverenja u sebe?! Da li je to znak nase „dobrote“ ili uzrok nase propasti i stradanja?! Dok Albanci, i kod ociglednih zlocina pocinjenih od strane svojih sunarodnika, uporno negiraju i poricu te zlocine a jos je neverovatnije, koliko su Srbi spremni da i one najneverovatnije zlocine, putem raznih teorija zavera, pripisu svojim sunarodnicima. Zbunjujeuce, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.