Đukanović: Anticrnogorska koalicija sastavljena u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nisu Milo karikaturalne litije, vec sto albancima iz Albanije, S. Makedonije i Srbije delis crnogorska dokumenta da bi te glasali.
    Karikaturalan si ti koji jedan narod delis i sizoidno nagonis brata na brata, sto Crkvu koja te je uvela u duhovnost ne priznajes…
    Ti si zlo, mafijasko i pokvareno, a opet se pitas zasto se ljudi organizuju protiv tebe. Nije Milo protiv tebe, vec protiv zla.

    1. А, јел’ завио мрмот документа к’о чоколадицу?…

  2. Anticrnogorska koalicija sastavljena u Beogradu? A antisrpska koalicija je sastavljena u Podgorici! Sta sada? Logika vam je vrhunska, kafanska.

  3. Sat na njegovoj ruci vredi 150000 evAraa rodjaci! A u kolekciji Ima sat koji vredi preko 1.000.000 !!!
    Nikola Altomanovic mora pasti (kad se dohvati srednjeg veka) !

    1. Можда га је наш’о на плажи, к’о Путин?…

      1. @Миливоје Радаковић

        Nije Milo nasao taj sat na plazi, dzaba tvoj predpubertetsko’kompleksaski „humor“. Taj sat je rezultat visedecenijske korupcije doticnog, muljanja i cega sve ne. To sto se ovakvi likovi kao ti pale na Mila je samo pokazatelj toga ko ste i sta ste.

        1. За Мила рекох „можда“. За Путина сам рекао да га је нашао на плажи…

  4. Pretpostavljam da Milo nije zaboravio Zutu gredu . Sad mu je drugi “ lupaju o glavu „!

  5. Crna Gora je izabrala put u budućnosti Evropu, i to je to, a reakcija samo može da i dalje ima tsntrume, njače i riče, drugo i ne zna. Podrška evropskoj Crnoj Gori, reakciji šipak bijeli i one krstače što ih nose, da njima okite svoju veličanstvenu ideju tantrumskog njakanja, rikanja, kokodakanja i trupkanja nožicama. Valja se.

    1. @Kad će to u NATO?

      Ako su za tebe Milo i njegovi kao i taj tip vladanja i opstanka na vlasti olicenje „evropskih vrednosti“ i „buducnosti u Evropi“, onda sta reci, po kapacitetima, shvatanju demokratije i Evrope, uopste ne zaostajes za tipicnim sns glasacem. Dapace.

  6. Pametnom ne treba mnogo da shvati o čemu se radi. Hoće da pridobije glasače plašeći ih Beogradom. Nosko da ne može niže. Koji jado,! Beograd nije reagovao i kada je Crna gora proglasila nezavisnost, zašto bi to radio sad?

      1. @Миливоје Радаковић

        Ovo tvoje trolovanje ispod svake vesti na ovom sajtu je pokazatelj teske patologije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.