Đukanović: Moja i Vučićeva pozicija veoma udaljene, to ne znači da ne treba nastaviti razgovore

Ostavite komentar


  1. Milo(gorci) neće ništa izmeniti u Zakonu o slobodi veroispovesti, a AV će reda radi, tj. političkih poena radi, malo da zatalasa. Baš prema savetima zajedničkog im konsilijerea Bebe Popovića.

  2. Đukanović i Vučić bi trebalo da formalizuju svoju vezu jednim brakom ili barem predbračnim ugovorom. Oba predsednika uništavaju korupcijom svoje države i satiru narod iz koga potiču do granica biološkog istrebljenja (mada ni termin genocid ne bi bio preterivanje). Potpuno je glupo da takva dva talenta ne formiraju neku vrstu zajednice u kojoj bi mogli dalje da legalno usavršavaju svoj talenat za mržnju i zlo i da neguju naglašenu ljubav prema moći i novcu.

  3. Na presedniku Vucicu je da se bori i on se i bori za svetinje i narod Srbski u Crnoj Gori.Za sada nekrst se ne predomislja ali polako tiha voda….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.