Đukanović o sastanku na FPN: Nisu u pitanju nikakvi pregovori i slične besmislice

Ostavite komentar


  1. Ovaj lik nije u stanju da vodi dijalog. Kakve su to rečenice? Zar nije normalno da se vodi neki dijalog?

    1. Pregovori su inače „besmislice“
      Koliki je IQ ovog gospodina, molim?

      1. Kakvo je to pitanje? Vlast je poslala na sastanak svoje najboje kadrove!

          1. Raskopali su celiBeogead trazeci njegov IQ i Stefanovicevu diplomu.

      2. Garantujem da je glavna tema ta da novi koji budu dosli na vlast ne diraju sadasnje. Nikad niko u Srbiji nece odgovarati ni za sta. Eh, da sam mladji pa da zauvek napustim trulu Srbiju.

  2. Kada pozove Fond za otvoreno drustvo(za one sa jeftinijim kartama: Sorosev fond) onda se salje vrhuska SNS-a trcecim korakom. A kada se pljuje opozicija na RTS-u i tabloidima, nazivaju se Sorosevim placenicima. I niko ne moze da me ubedi da je Srbija mesto gde zive normalni i razumni ljudi kada posle ovakvih stvari aktuelni vlastodrsci dobiju vise od nekoliko posto glasova

  3. Primetio sam kod „istaknutih clanova“ SNS-a da se na sve nacine trude da pokazu svoju glupos,cak se i takmice ko ce biti najgluplji.

  4. Nisu mogli sedam godina da se dogovore, a sada mogu!?… Pocinju sa prezentacijom!… More tornjajte se: Na pregovore za okruglim stolom treba da sede Vucic i dvojicu kje odredi on a ispred demokratske opozicije Babic, Zivkovic i Djilas, ostali su trenutno nebitni!

  5. Kada bi sa ovom žvakom zastupao bilo kog klijenta pred sudom,klijent bi mu puk’o ko oblanda.Pazi sad: neko pozvao i poziciju i opoziciju da pričaju o izbornom zakonodavstvu. Prema tome, bilo kakvi razgovori o izborima su besmislice. Aonda poenta: „Pristali smo da dođemo na skup na kome bi govorili o izborima“. Al, umeša se N1 i pokvari skup koji je organizovan da se priča o izbornom zakonodavstvu. Ej, ako tako zastupaš i klijente na sudu,bolje menjaj profesiju.

  6. Obe strane su prihvatile razgovor da bi pokazale EU da zele dogovor. Naravno, on nije moguc. Sledeca faza je dolazak visokog izaslanika EU koji ce nagovarati Vucica da prihvati sve zahteve strucnog tima protesta 1 od 5 miliona. Ako ne prihvati, imace dva bojkota, jedan na izborima od opozicije, a drugi od EU sto se tice finansijske podrske!

  7. Obe strane su prihvatile razgovor, da bi pokazale EU da zele dogovor. Naravno, dogovor nije moguc. Sledeca faza je dolazak visokog izaslanika EU koji ce nagovarati Vucica da prihvati sve zahteve strucnog tima protesta 1 od 5 miliona. Ako ne prihvati, imace dva bojkota, jedan na izborima od opozicije, a drugi od EU sto se tice finansijske podrske!

    1. Да ли је могуће да још има оних који верују да је ЕУ извор свега доброг и праведног?!! Вучић је фаворит ЕУ јер он хоће да испоручи независно Косово и до тада може и тенковима да гази по Београду, нико из Брисела неће ни сузу пустити.

      1. Shvatite, Vucic NIKADA nece zakljuciti sporauzm sa Pristinom i samo zavlaci EU. To je nedavno shvatila gospodja Merkel i sada se ukljucio Makron, Vucicu je najvaznije da ostane na vlasti, a dobro mu dodju i sredstva EU da je dodatno ucvrsti! To je sustina cele price!

      2. Tako im je i Milošević jedno vreme bio favorit, „faktor stabilnosti“.
        Pa pušten niz vodu.

      3. Ti si senilan.Pa KiM.je isporučeno još 2008.kada su Tadić i Jeremić pobegli u Rumuniju zbog nekog “važnog sastanka“,a šta je to bilo važnije od KiM?PARE.

        1. Ljubisa bi trebao prvo da prodje kurs iz PRISTOJNOSTI, ovo je drugi put da mi se neprimereno obraca. Ovo je list koji prate intelektualci, a ne „Informer“ Sto se puta u Rumuniju tice, voleo bih da saznam vise detalja o tome, a verovatnoi i ostali citaoci „Danas“-a. Sto se tice komunikacije Tadica sa gospodjom Merkel, njihov poslednji susret u Beogradu pre izbora 2012 je lose zavrsio. Ona je trazila da zakljuci sporazumsa Pristinom, on je odgovorio da bi u tom slucaju izgubio izbore. Odrzani su izbori 2012 na kojima su presudili „beli listici“ uz performans Nikolica I Vucica sa „ukradenim“ dzakovima i pritiscima na Dacica da formiraju vladu sa njim na celu. Odmah su krenuli I kontakti sa gospodjom Merkel, nakon cega je potpisan Briselski sporazum 2013, kojim se Srbija odrekla svoje jurisdikcije na severu KiM. To je otvorilo vrata poglavljima sa EU, stizala su sredstva iz predpristupnih fondova i davane garancije kompanijama iz EU da ulazu u Srbiju. Ta sredstva, kao i investicije Vucic je iskoristio za jacanje svoje autokratske vlasti, kupujuci razne lokalne serife koji su sa celim odborima „pretrcavali“u SNS, postavljajuci svoje ljude u javni sektor i svecanim otvaranjem fabrika stranih kompanija, cime je slao poruku novozaposlenima I njihovim bliznjima da im je on stvarni poslodavac. Isttovremeno je Vucic obecavao zakljucenje pravno obavezujuceg sporazuma sa Pristinom do kraja 2018, ali kada je sproveo tzv. unutrasnji dijalog i video raspolozenje javnog mnjenja, krenulo je zamajavanje oko predloga koji niko nije video ni cuo, a koji ipak nije bio prihvacen. To je znacilo da nema nista od pravno obavezujuceg sporazuma sa Pristinom, a to je naljutilo gospodju Merkel. i onda smo dobili Izvestaj EK u kojem su spocitana sva krsenja vladavine prava i medijskih sloboda u Srbiji, a na koje je EU do tada pomalo zmurila. Sada ce se nastaviti zamajavanje sa Pristinom, a u pregovore oko izbornih uslova ce se sigurno ukljuciti EU Imala je nameru da finansira jacanje institucija u Srbiji, a ustvari je jacala autokratski rezim, pa sada to mora nekako ispraviti.

  8. Nije li to,ovaj preletac, suspendovao (par sekundi eventualno sati ) sve svoje aktivnosti u partiji za koju je trazio ostro ciscenje ( izbacivanje ili narodno receno“cipel cug “ ) i sada posle par packi ponovo nam upraznjuje SNS-manire. Jeste da i „voljeni nam predsednik“ vise ne prica o tome ( davno je bio Zajecar …zice … tasnice…) ali gosp.Djukanovicu gde ti da bas ucestvujes u ekipi sa „dr“ Stefanovicem ( tvoja diploma sa Pravnog fakulteta je “ prava „) Ne bih se iznenadio da ovu ekipu za „pregovore“ sa ne istomisljenicima „PUSTE“ niz vodu ( kao Jutku )

  9. Đuka misli da je mnogo pametan,duhovit i tsl. Samo što mu priče na Vučićeve i Šešeljeve liče. Mada suštinski delaju jedno, Đuka će ih i formalno ujediniti!

    1. Pa zar majstor Djuka nije suspendovao sve svoje aktivnosti u sns?Dobro je da nije,što je aktivniji rejting im je sve manji.Samo napred Djuka,moleru jedan!

  10. Ова личност је замрзла своје функције у СНС-у.Толико о значају онога што изјави.

  11. Ova „opozicija“ je jadna i bedna kad je spala da razgovara s jednim đukanovićem koji je zbog krađe u Lutriji Srbije morao da bude u zatvoru na višegodišnjoj robiji.
    Treba pregovarati ili s vučićem lično,, rirektno, javno, u prisustvu medija uz direktan TV prenos ili nikako!
    Kakvi đukanovići i ostala sns boranija, vučićeve sluge, nepismeni jadnici s kupljenim diplomama!?

  12. Narod koji ima ovakve politicare ne mora da se brine za svoju propast-ona je sigurna.

  13. Opoziciji je jasno da nema sta da trazi jer je njihovo odavno prohujalo! Ali nikako da se pomire sa tim! Zato i prave skandale!

  14. kada si ti sa diplomom beogradskog pravnog običan poslanik, koji glasa na zvonce, a tvoj stranački kolega sa nostrifikovanom diplomom iz Sava centra ministar? Objaviš da suspenduješ svoje aktivnosti, jer te u stranci ne cene, što je evidentno, ali kada te pošalju na nebitnu tribinu ti se osetiš počastvovanim i nastaviš da grizeš za istu stranku. Da li Đukanović misli da će nakon ovog, bar kao Krkobabić, postati minnistar bez portfelja? Naravno da neće, on je samo jedan nebitan lik, sa nebitnim objavama i nikada Vučiću neće biti ono što su mu Vulin i Stefanović, ostaće marginalac u stranci koliko god grizo da bi bio zapžen i nagrađen.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.