Đukanović „suspenduje sve aktivnosti“ u SNS-u

Ostavite komentar


    1. Nego šta da je samoproocija! Ono šta ovaj jado pokušava vidljivo je čak i iz vazduplohova!
      Moš’ misliti, on „suspenduje“ svoje aktivnosti! Ma, ne znam da li će SNS ikad oporaviti od tog suspendovanja, a čujem da Vučić i deo Glavnog odbora već traže žilete da seku vene!
      Mada, mora mu se priznati da se pomalo kocka, što i nije tako čudno za nekadašnjeg direktora Državne lutrije (koji je uspeo da posluje s gubitkom).
      Ovo što sad radi može da mu se u nekoj budućnosti isplati, ali i ne mora, ako se pokaže kao tačna ona fora da petao koji prerano zakukuriče – završava u loncu!

    1. Prvo ispitati zasto njega zovu Djuka Moler?Sta je u gluvo doba noci trazio u prostorijama Drzavne lutrije? Sam je rekao da pocnu od njega.

    2. Da se to Đuka ne nameće za poziciju kalifa umesto kalifa?…Vrlo je suptilan u tome, kao i u svemu što radi, uostalom.

  1. Samo su dve stari ovde u igri! Ili je glup pa naseo Vučiću na Brione, Sopot i tašnice ili je u dogovoru, da on potere imenovane, jer ako to Vučko krene, suprostaviće se prostom činjenicom, a gde vi kupujete odela, francuska vina i kako ste dobili avion od brazilske firme? I tome slično! Đuka je prlično omeđen xa yako krupna dela!

  2. Rece to Otto von Bizon…
    Jel znate da li je Luna trudna, ili je Stanija otisla za Ameriku?

  3. Mozda On Djuka nije uopste na tebe mislio. Puno. Mozda je pre mislio na Nebojsu zbog Savamale, trista somura i diplome, mozda na Malog zbog bugarskog doktorata, mozda na Vulina zbog tetke (taj u stvari i nije vas, zvini), mozda na Loncara zbog nenamenski potrosenih sredstava u zdravstvu, mozda Sarcevica zbog medijske nesnalazljivosti, mozda Vesica zbog Vesica zbog setnje po Borci, mozda Maje zbog bojkota Novosadske autobu parlamenta, mozda Simonovica – mozda Jutke ali ne znam zasto bi, mozda Gasica zbog toga sto nije kupio diplomu, mozda Marjana Martinovica jer nije dovoljno predano diskreditovao srpski parlament, misim antisrpske predstavnike antisrpskih glasaca u parlamentu, mozda Marka pogledajte semafor Djurica, sala za Marka, on je mlad, mozda je mislio na predsednike 130 i nesto opstina u Srbiji koji su i prosle godine u nizu nenamenski potrosili tri nacionalna stadiona, mozda na Brnabu zbog svih njih…? Cisto sumnjam. Mnogo je to da bi bilo ono, realno. Kad je muka – neka visi Djuka.

  4. Realno gledano, Dr. Zorane Radojicicu vreme je da lestis iz SNS-a, ako si uopste clan. Ostalo je sjajno. Za Djuku ne bih brinuo. On je jedan od retkih koji je prepoznao da je Djokovic psihopata koji nije vredan postovanja sto je predstavljalo najdirektniji udar na SNS svetinju, politicki marketing i sve je proslo ok za SNS i za Djuku i ne vidim razlog da Djuka sumnja na sebe iako pozdravljam to sto se i na sebe sumnja.

  5. Ovi naprednjaci su smešni k’o bioskop.Ni brige ni pameti.Zamisli,ostaće obezglavljeni ako ovaj održi obećanje.Mada,šta ga košta da slaže,jedna laž manje ili više…

  6. možda je zbog bulažnjenja o đokoviću dobio najavu da će leteti pa mu ego ne dozvoljava da čeka šut kartu nego odlazi na ovaj način. ali obzirom da je čovek osvedočeni lažov teško je poverovati u išta što on priča.

  7. Oglas:
    „Menjam prijatelja sa Hvara za prijatelja iz Sopota“
    Šifra: Vazduplohov

  8. Pošto je Đuka obustavio sve aktivnosti u Šansu postoji ozbiljna opasnost da se ugasi i SNS,čovek umislio da je toliko bitan.

  9. Ja sam jedan od tih koji je ušao u borbu protiv naših političara iz opštine N.Bečej ali sam bio usamljen te sam morao da podnesem ostavku na mesto predsednika skupštine.Voleo bih da se vidim sa vama.Moj tel.064 1155 228Unapred zahvalan.Ako se vidimo imacete šta da čujete šta se radi u opštini Novi Bečej.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.