Đukić Dejanović: Trećina anketiranih studenata planira da ode iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Beze od nezasite drugarice Djukic/Dejanovic, komunisticke l;judozderke sa posebnim ukusom za mlado srpsko meso.
    Vaistinu.

  2. U danasnjoj Srbiji mladi ljudi, studenti ili ne, mogu obezbediti uspesan zivot, drustveni status, nagrade od drzave od desetine hilj evra skoro svake godine, penzije od 40 godine u iznosu do 1500 evra, samo jednim zanimanjem, a to zanimanje nije ni iz sfere nauke, umetnosti, knjizevnosti, preduzetnistva, cak ni obrazovanja… Neka citaoci pogode o kojem je zanimanju rec, a oni sto nisu sposobno za to zanimanje sigurno razmisljaju kao vecina iz prilozemog teksta,

  3. Višedecenijska vlast SPS-a i njihovog političkog nakota, načinilo je Srbe najomraženijim narodom u svetu. Černobiljski efekti u svim sferama naših nazovi života!

  4. Ova žena kao papagaj ponavlja jedne iste lažne podatke, šta god od nje čujete samo pomnožite broj sa dva ili tri i dobijete stvarne rezultate. Ministarka za razblaživanje stvarnosti koja će po padu sa vlasti proći isto kao i njene kolege iz stranke i vlade.

    1. Tacno. Netacno i uvredljivo. Ovako ispada da su dve trecine studenata i studentkinja odlucili da gledaju rijaliti, fudbal, lakiraju nokte i tracaju na mrezama a imigraciju ce ostaviti u zadatak svojoj deci, ako im se dete bas omakne.

  5. Koliko li je kostala radna grupa koja nam je saopstila koliko mladih hoce van zemlje ? To su u svakim novinama mogli da procitaju. Ali , ovi nasi, moraju da isiaju svaki dinar iz budzeta na sebe.

  6. Gospođa, kolko ja znam, se zaista pridržava poštovanja profesionalne tajne i ljubomorno čuva jednu dijagnozu sa šifrom, jednog pacijenta. Pitanje od milion dolara je: ČIJU dijagnozu Slavice?

    1. Hajde da pogađamo -dijanozu. Jweli to dijagnoza paijenta AV? Za to nam ne treba Slavica. Dijagnozu zna pola Srbije!

  7. Ta trećina anketiranih su normalni i pametni mladi ljudi koji odlično vide kuda je Srbija krenula pa pripremaju sebi (i bukvalno) izlaznu strategiju. Ostale dve trećine su budući (ili već sadašnji) botovi i paraziti, zaposleni u nekoj državnoj službici-ladovinici.
    Zanimljivo da se taj podatak od 2/3 skoro poklapa sa statistikama koje pokazuju da je u Srbiji oko 60% odraslih funkcionalno nepismeno! Da li tu ima neka tajna veza?

  8. Slavica Đukić je odavno poznata po svojoj kolekciji od preko 300 pari cipela. tada je u intervjuu Novostima na tu temu rekla ‘pa šta ću kad sam slaba na cipele’.

  9. njen sin je medju prvima otisao preko, kako li je tek nama koji zivimo u srbiji a mama nije penzioner od 120 000 i u vladi RS

  10. Beže od takvih kao ti.. Forsirate škart, istrebljujete sve vredno čega se dotaknete. Ostaće vam pacijenti ali neće vam niko više imati puniti budžet i ribati klonje.

  11. Komesari -Vucic, Dodik, Seselj, Irinej,Dacic & al. zagovaraju rusizam a deca im beze na Zapad
    Ko ce vam ostati da uspostavi Veliku Srbiju???

  12. I nije je sramota da to kaže. Sedi u Vladi i guli kožu ovom narodu. Žena bez skrupula, a zdravstveni radnik.

  13. Biću srećan ako se i moj sin odluči na taj korak
    (sad je na master studijama), jer…
    Mladi Znaju Zašto!! ✌️

  14. Pitam ministarku Djukić … a šta kaže vaša struka tj.nauka.
    Normalni i pametni ili to zajedno nisu ..

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.