Đurđević Stamenkovski: Vlast ne isključuje mogućnost uvođenja sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Pa zar Srbija nije bila skoro 10 godina pod sankcijama. Za to vreme svi drugi su se razvijali i napredovali zato sto je Milisevic terao svoje. Sad zbog Rusije, tacnije Putina, Srbija opet treba da tone i kopni? Da li je to u redu prema nasoj deci i njihovoj buducnosti, reci Milice zavetnice, reci..

  2. Pozivam sve vas kojoma je srce u rusiji da dodjete kod mene u sibir i prozivite ostatak zivota u rajskim uslovima.

  3. Neka mi ova Milica zavetnica nadje tih 70% gradjana koji se protive sankcijama Rusiji posle izjave Putina koji je svojom izjavom dao do znanja da ce priznati KIM ako zapad prizna ove 4 republike u Ukrajini.

  4. Sve je moguće od neljudi. Vučić je izneverio Šešelja, zatim Tomu nikolića, a što nebi izneverio i svoj narod. Izborr je dobio kupujuće penzionere i ostalu siroma#nu i neobrazovanu populaciju. Neka dobro razmisli, uradi li nešto loše, odnosno uvede sankciji Rusiji, neka zapamti da će mu se obiti o glavu. On je ne tako davno govorio da na njega niko sa strane nemože vr#iti pritisak. Šta je dada.

  5. Šta vi mislite, vi isključivo mislite na materijalno dobro ispred duhovnog. Ako niste za branioca svojih prava i svoje države, onda ste niko i ništa.

  6. Srbija ne može da bude veći Rus od Rusa.Sami su sebe doveli do ovakve situacije.A oni koji u Srbiji rade za interese Rusije (naravno zbog novaca) neka idu u Rusiju.

  7. Srbija se može približiti svakom, ali zlotvorima i lazovima iz SAD nikako. EU je u potpunosti američki poltron. Narod ce sigurno izaći na ulice da smeni onu vlast koja to pokuša da uradi (da i nas učini takvim poltronom) ! Biće nas tada više od 70% na ulicama !!

  8. Ako je Sormaz rekao mora tako biti.Ko da mu se suprostavi ?On pogledom.pravi jogurt !Predlazem da se po njemu nazove buduci leksikografski zavod …

  9. Ova kao desnicar i nacionalista podrzava Putina, a Putin tvrdi da u Ukrajini ratuje protiv desnicara i nacionalista. Dodatno objasnjenje nije potrebno.

  10. Ako smo nesto naucili, to je da se istorija ponavlja. Sta ce se desiti ako uvedemo sankcije Rusiji, a oni za koji mesec umarsiraju u Berlin?

  11. Kaži nešto o pokradenim penzijama,kada će biti vrećene.Da parlament ima 100 poslanika maksimum,da se seljacima suvencije za naftu podignu na stvarne troškove.radi nešto pametno…………..

  12. Da li je moguće da ćemo na sve pljunuti,retke,koji nam nisu neprijatelji,izdati.Pokloniti se onima,koji su nas bombardovali,oteli Kosovo,uništili državu i ubijali našu decu.Onda će to biti moralni kraj ovog naroda,a bojim se da nije daleko.

  13. Eto! I zato LDP ! Normalni i misle korak dalje! Seseljizam kasni 30 godina! Dobro dosli!

  14. Šta petokraka napravi od ovog naroda. Glupi, sirovi i naivni.
    Zapamtite, nema razgovora o temi ,“sankcije“ makar svi mi pocrkali od gladi. Živela Rusija i Srbija!

  15. Budale bude li Srbija uvela sankcije ostace bez kosova raske rs i vojvodine tj nece je biti mozda tako i treba da bude

  16. Ne razumem tu psecu lojalnost, kada se ima u vidu da Srbija Rusiji sluzi samo za potkusurivanje.

  17. Bilo šta da radite protiv Rusije nikada necčete biti dori ljudi za amere

  18. Kada neko nema odgovornost, može da sakuplja lajkove. Ko nosi odgovornost za državne odluke, mora da misli glavom državnim interesima…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.