Đurđević Stamenkovski: Vučić javno pritiska medije koji informišu o državotvornoj opoziciji

Ostavite komentar


  1. Kako nisu zastupljeni u medijima kada su prosle nedelje na RTS gostovali i predstavnik vlasti i predstavnici opozicije.

  2. Ne mora niko da gleda i sluša medije, dovoljno je da gleda oko sebe i vidi kako je Srbija nekada izgledala a kako izgleda sada. To je doboljno da gradjani odluče koma će dati poverenje.

  3. Malo je kontradiktorna izjava s obzirom na opštepoznatu transparentnost. Šta Predsednik Srbije radi usmereno je na očuvanje slobode misli i zabrane bilo kakvih antidržavnih akcija. Nema govora o pritisku samo sugestija u kom smeru treba da se kreće informisanje javnosti.

  4. Kojim proračunom je Milica izračunala pad od 10%? Em što se ne razume u politiku, izgleda se ne razume ni u matematiku. Mercedes joj je jača strana.

  5. Mislim da je gospođa u pravu, jer kad god je Vučić na bilo kojoj TVizbegava odgovore na postavljena pitanja, već uvek ubacuje neke hvalisavske priče i vređanje opozicioni lidera što mislim da je pogresno

  6. Licno bih rado „malo promenio“ i glasao za neku opozicionu stranku kada bih bio u prilici da se informisem o nji’ovim idejama i nji’ovom vidjenju buducnosti Srbije ali s’obzirom da nemam takvu mogucnost sta mi drugo preostane nego da glasam za Vucica o kome imam bar koliko toliko informacija i od koga cujem da nijedna druga stranka u Srbiji nije bolja od SNS i njega !

  7. Isti prostor u medijima imaju i stranke na vlasti kao i opozicija, to je cinjenica. A druga je stvar to sto Milica zavetnica okrece sve protiv Vucica, da on satro pritiska medije itd… Smesna prica.

  8. Stamenkovski pripada petoj koloni koja sistemski radi na unistavanju svega sto je srpsko i to sve pod maskom partiotkinje. Sreca pa je vecina naroda shvatila ko je ona i za koga radi.

  9. Zavetnica konstantno ima tu potrebu da potkaci Vucica, zargonski receno ali to radi da bi njega okrivila kako navodno vrsi pritisak na medije, sto veze sa istinom nema, a na taj nacin doticna zeli da skrene paznju na sebe providno.

  10. Колико знам свако од вас из опозиције је имао својих 5 минута на националним телевизијама а сад друго је то што ви немате политички план и програм да би сте били позивани.

    Ваша политика се своди на „Вучић издајник“ „Вучић лопов“

    Па позивате на протесте и тако то даље.

    Мене занима шта ви имате паметно да изјавите и кажете а да не помињете Александра Вучића и СНС?

  11. Još jedna laž u nizu Milice Stamenković. Narod sve vidi, kao i većina medija koja pomno prati rad Vučića, i nema potrebe za pritiskanjem.

  12. Milica kada svaki put obrati se preko televizije njoj padne i ono malo popularnosti.

  13. Ponekad je saradnja dve strane poput plesa – moraju se uskladiti različiti ritmovi i stilovi, ali kad se to postigne, može biti uzbudljivo i produktivno iskustvo. Prodani svi realno.

  14. Nije uvek lako naći idealnog poslovnog partnera, ali neka saradnja može biti bolja od nijedne. Udruži se sa Đavalom samo da je protiv Vučića očaj politika.

  15. Tajkunske medije bi trebalo zabraniti da rade jer jedino što znaju je da plasiraju vređaju I lažu.

  16. Nemaju potrebe mediji da objašnjavaju kako je sada a kako je pre Vucica.Oporavila se Srbija zahvaljujući Vucicu.

  17. Državotvorna opozicija kako je nazivaju ne treba po meni da bude toliko orijentisana ka Vučiću već da iznadje neko rešenje i program koji bi ponudila narodu da glasa za nju a ne samo Vučić izdajnik kao papagaji.

  18. Kakva je državotvorna opozicija i koliko je jaka to se pokazalo na izborima.. Nema razloga da se iko plasi opozicije jer nemaju nista pametno da kazu vec samo da kritikuju vlast.

  19. Milica moze samo da napada, a sa čim žele da se predstave sasvim dovoljno prostora imaju i zauzimaju u medijima kao opozicija. A predstavljaju se samo sa neopravdanim optužbama upućenim predsedniku.

  20. Pre bismo rekli da oni pritiskaju Vucica ,jer non stop pišu o njemu u negativnom kontekstu.

  21. Opozicija „drzavotvorna“, kako to zvuci paradoksalno kada isti organizovano iskoce iz svojih skupstinskih mesta i pesnicama se unesu predsedniku drzave u lice.

  22. Ko gubi ima pravo da se ljuti…al ne i da izmišlja. Narod Srbije je uz svog predsednika što na izborima i dokazuje!

  23. E baš je našao ko će da komentariše o ikakvom pritisku, pa Stamenkovski vršila pritisak na državne organe onemogućavajući ulaz u sve državne organe, jer su nezadovoljni što nemaju veću podršku naroda.

  24. Prvo porazmisli šta si ti uradila u svom mandatu za Srbiju, shodno tome ni narod vas ne poštuje.

  25. E baš će Zavetnika Vučić da se plaši, mnogo su mi jaka pretnja, jaki kao i narodna stranka. Morao da se spusti cenzus da bi prošli poslaničke klupe.

  26. Da li mislite na onaj pritisak gde se Vučiću svakodnevno psuje porodica.

  27. Ti, koja na upozorenje predsednika skupstine da ne govoris istinu ne povlacis reci lazi, ponovo si bezobrazno hrabra. Kritikujes one koji govore istinu o medijima koji takve kao ti podrzavaju.

  28. Mediji su u Srbiji slobodni i ne treba im izgovor da bi ignorisali opoziciju. Stvar je u radu, u pravdanju uloge u kojoj se vlast nalazi, a snalaze se.

  29. Kako vas, sve zajedno koliko vas ima u opoziciji zajedno sa svim vasim glasacima, nije sramota da progutate toliko lazi vasih medija.

  30. Da da, kako da ne, a vi pravite proteste u sred grada, pa mi keva sa posla putuje sat vremena duze.

  31. Družite se Stamenkovski sa drugarom Obradovićem, izgled ste se našli po ponašanju.

  32. Zanima me samo koje su to pare koje takvim “ intelektualcima“ popiju mozak.

  33. Nema potrebe da se trude da spuštaju procente, zna se da je narod uz SNS i da niko ne moze to promeniti.

  34. Državotvorna opozicija se služi lažima i izmišljotinama i na krajnje nedemokratski način se ponaša.

  35. Dotična Milica nije ostavila bas utisak,dok Aleksandar Vučić itekako jeste. Njegovi rezultati se vide,niko nije lud.

  36. Šta li su umislile ovi propali političari da ih neko još sluša, u velikoj su zabludi. Gradjani srbije ne žele propalu opoziciju.

  37. Ne razumem šta smeta Milici ko god ima nešto pametno da kaže ima gde da kaže

  38. Milica iz kola u koje se uhvatila sa propalim političarima ,pa pokušava da ruši vlast najbolje joj je da se pusti, jer narod ne želi lažove i licemere i nekakve lažne patriote. Narod je izabrao najbolju vlast SNS I predsednika Vučića i sa njima želi dalje ka ostvarenju snova.

  39. Opozicija nema plan i program za razvoj Srbije, njima je samo bitno da ruše Vučića, „e pa neće da može“nikakve Milice zavetnice, ni Boškići testeraši neće moći da lažima ruše vlast kako bi uništili Srbiju.

  40. Ne verujem da predsednik nema preca posla, nego da kontrolise broj pojavljivanja bilo kojih stranaka, u medijima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.