Đurić: Avdulah Hoti može da laže javnost koliko hoće, ali neće pobeći od stvaranja ZSO

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo je da ovaj lik „zaboravlja“ da će se ta „zso“ morati formirati po zakonima i Ustavu Kosova,a to nekoga izuzetno žulja!

  2. Ne postoji trajniji i vazniji interes srpskog naroda nego da se prizna nezavisnost Kosova pod hitno i nepostoji vazniji i trajniji interes „ratne elite“ i vrha sadasnje drzavne vlasti u Srbiji da se ta nezavisnost ,pod nikakvim izgovorima,nikada ne prizna.Zasto?Zato sto je ta vlast i ta „elita“,kriva sto je „dete oduzeto majci“i dato na staranje medjunarodnoj zajednici,a kasnije i narodu koji zivi na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.