Đurić dobio još dva pomoćnika

Ostavite komentar


  1. Tako bitan lik ima 3 zamenika I 6 pomocnika!? Pa mi zaista treba skroz da propadnemo.

  2. Što da ne, hoće im se – može im se. Neće oni nas, što se tiče izmišljanja gluposti i demagoških priča, izneveriti, ne bojte se. Granice smišljanja istih svakodnevno se pomeraju tako da budemo spremni i da se ne ponašamo da smo iznenađeni. Odavna ne važi ona izreka da smo dotakli dno jer oni, iznova, dokazuju da i ispod dna postoji još veće i beskonačno dno. Posrtanje, ali ono pravo i bespovratno, tek predstoji.

  3. Postavlja se pitanje sta ce mu pomocnici kad i on nista nije pametno uradio niti trenutno radi.Ocigledno da SNS izmislja radna mesta da bi zaposlio svoje odane clanove,Kako je krenulo odlucio sam da se sutra pod hitno uclanim u SNS jer sam shvatio da moje sposobnosti i obrazovanje nisu bitni, bitno je da sam clan SNS-a kao i mnogi nesposobni clanovi koji su na mnogim vaznim i sto je veoma bitno dobro placenim pozicijama.

  4. Uz svo uvažavanje svačijeg mišljenja, mislim da Kancelarija za KIM ima najteži i najkompleksiji zadatak, te mi se nekako čini opravdan veliki broj pomoćnika. U narednim koracima najvažnije će biti sačuvati prava Srba u svim sferama društva, a tu su neophodni stručnjaci u svojim oblastima.
    * Sva polja su obaveznaaci u svojim oblastima.

  5. Sljedeci korak u cilju smanjenja nezaposlenoih clanova SNS je postavljanje diroktora za Republiku Srpsku Krajinu. Uvertira tog dogadaja je vec odrzana u Veterniku.

  6. Jelena, Objaani mi sta ce savetnici ljudima koji i onako nista ne rade??? Da masu lepezama po ovoj vrucini i da zaradjuju platu? Ne, hvala, od mene vise ni dinar!

  7. Sigurno da su Djuricu potrebni saradnici, Kancelarija za KiM se bavi ozbiljnim poslom.

  8. Lažni (znači, partijski) patriotizam se ovde uvek najbolje unovčavao. I što je najlepše – svi okolo sve vide i svi ćute. Esenesovština, bato!

  9. sasvim je normalno da brojne obaveze Miše Vacića preuzme neki novi Miša koga je preporucio pretpostavljam opet narod…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.