Đurić: Kurti svakodnevno nudi mržnju

Ostavite komentar


  1. Nikada nisam čuo Đurića da je i za jednog albanca rekao nešto pozitivno?! On je tu samo da pljuje i vređa kao njegov šef Vučić, i zato smo tu gde jesmo.

    1. A koga uopste briga sta ova budaletina od Djurica prica? Pored ovih nasih cak i Kurti izgleda kao genijalan politicar.

  2. To je nesto sto je opste poznato, uvek su Albanci bili nasi protivnici i negodovali su nase postojanje.

  3. A sta ti poltroncino i barabo nudis?
    Srpski narod se vise plasi kriminalaca iz Srpske liste nego li albanaca.
    Ti si marioneta i nebitan lik mozes samo ta tapses tvom gazdi Vucicu radikalskoj barabi, koja danas glumi demokratu a zna se gde je bio i sta je radio dok nas je NATO
    bombardovao i kad su nam pre toga uvrdene sankicje UN-a.
    Bio je ministar lazi i propagande u Vladi Mirka Marjanovica, raspirivao mrznju i gradjanski rat po nalogu ucitelja mu Seselja.
    Ni danas taj izdajnik nije nista bolji, retorika mu je ista deli gradjane Srbije na patriote i izdajnike a najveci izdajnik je bas on, glavom i bradom.
    Umesto da resava odnose sa kosovskim albancima, suruje da Haradinajem i Tacijem osvedocenim ratnim zlocincima.
    Razne Vacice, Spasice i ostale protuve gde i ti spadas Djuricu, huska na gradjane Srbije kako u Srbiji tako i van Srbije.
    Jednoga dana i ti i tvoj gazda morate da polozite racun narodu za svu stetu koju ste naneli i koju nanosite svakim danom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.