Đurić na Badnji dan u Kosovskoj Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Djurić da se preseli u hram svetog Save i da se moli Bogu da mu oprosti što je toliko tupav.

    1. Sledeceg Bozica ce Srbija biti iz jednog dela, granica sa Kosovom na Ibru, ZSO sa izvrsnim ovlascenjima za preostalih sest srpskih opstina i Vatikanskom eksterotijalnosti SPC njenih manastira i njenih metoha.
      Dakle. KiM van Srbije iskljucuje postojanje druge pokrajine Vojvodine.

      1. I sve te babine snove za tastaturom tople sobe u Srbiji i pesmom Niko mi nece oteti Kosovo

        1. Ako si dobro procitao, KiM je vec oteto, ali se mora znati sta je srpsko a sta je albansko. Da se vise nikada ne ponovi Crna Gora i ono sta se sa Srbima i SPC desava. Uzgred, ne bole tebe moji pusti snovi o resenju kosmetskog Gordijevog cvora, vec cinjenica da AP Vojvodina jos postoji i ako vec dva deset godina ona preambula o KiM prakticno ne vazi. Ponavljam, odvajanjem AP KiM prestaje da postoji AP Vojvodina. Srbija ekonomskih regiona bez ikakvih Sandzaka, Srema, Banata i Backe, i cuj Vojvodine (sa kime da vojujete) vec jedan parlament, jedna vlada i naravno Kralj kada za to dodje vreme a do tada predsednik svih Srba, kao i obavezno dvojno drzavljanstvo za sve Srbe u rasejanju, koje cemo uslovljavati reciprocitetom, npr. prema CG i Crnogorcima u Srbiji. Ako CG ne da Srbima dvojno drzavljanstvo, automatski svim Crnogorcima oduzeti srpsko drzavljanstvo. Jer kao sto se vidi „Spavaci“ poput Tadica i Lutovca opet bi da razgradjuju srpsko bice.

      2. Daj Bože da Vojvodina ode iz blata Srbije.AU monarhija Vojvodini donela „matica srpska“,“ srpsko narodno pozorište“,sve manastire na Fruškoj gori,železnicu,javno osvetljenje,lepo uređene gradove.Srbija Vojvodini nije NIŠTA donela.Jedino ju je Srbija pljačkala.

  2. Nemoj da zaboravite da je Djurić stvorio carinu Jarinje. Njegove su teči: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko ga od Srba nije poslušao ali danas je tu carinaaa… Da, da….
    Stići će ga kazna….
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.