Đurić: Nastavićemo da vodimo politiku u skladu sa interesima države

Ostavite komentar


  1. … partijska korist, od 1945-te i proto-obojene revolucije pa sve do danas. Sve za partiju, partiju ni za sta moto je srpskog komunistickog cudovista.
    I to kosovo su odavno predali *drugovima* iz albanije. Smesni ste a onaj dezerter-ministar i borac za srbiju je pravo ogledalo vase partizanske bestijalnosti. Djubre srpsko komunisticko.

    1. Cenim ovog V.D.Djurica on je jedini koji laze bez grimase .Kad ce on da dobije posao za stalno /

    2. Другови су, богме, покушали да прогутају читаву Албанију, и мало је недостајало да им пође за руком! А, што се тиче самог Косова, другари су Косоварима обећали самоопредељење ако ови ступе „у редове партизанске“ што је косовска шумска популација листом учинила, а онда су их комуњаре превеле жедне преко воде и послале им хиљаде Ранковићевих разбојника да их малтретирају страшније него предратна црнорукашка администрација! Прелистајте поново повјесницу…

  2. Država nastavlja da se bori za srpske interese. Srbima na KiM će biti olakšani ostanak i opstanak. Nadam se da će se prištinska strana urazumiti i početi da donosi ispravne odluke.

    1. Nikada nije bilo kako su vam poklonili velike sile 1912 god su vam uzeli 1999 god , kamo srece i presevska Dolina da bude deo serbije kao dana sto je Kosovo deo serbije nebi zeleli nesto vise !!!

    2. Капирам, Јело – победили смо НАТО и нисмо дали Косово. Још само да га мрмот замота к’о чоколадицу…

    3. @Jela*** Gde su vam tri grane srpske vlasti na Kosovu:zakonodavna,izvršna i sudska?!Ako je Kosovo deo Srbije zašto srpski predsednik,premijerka,ministar Dačić i ministar nečega Đurić ne posete glavni grad „južne srpske pokrajine“?

  3. Interesi Srbije i njenih gradjana su jedino bitni. Uvek smo spremni za dogovor i kompromisno resenje.

    1. @Ana*** Šta je „kompromisno rešenje“? Nemate pojma,al’ neka se kucka tastatura!

    2. @Ana***Da li su i kosovski Albanci građani Srbije?Šta je „kompromisno rešenje“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.