Đurić: Ostavite na miru Milenu Popović Ivanović

Ostavite komentar


    1. Misliš da je ostave na miru onako kako je Marko Đurić „ostavio na miru“ Olivera Ivanovića proglašavajući ga za izdajnika i stranog plaćenika neposredno pre ubistva?

      1. Pohvaljujem Milicu za njen komentar.A o Djuricu ne bih jer da zna da pocrveni po hitnom postupku bi dao ostavku na funkciju koju obavlja a koju po svojim sposobnostima ne zasluzuje.On je jedan od bezbroj lutki na koncu zaljubljenih u funkciju i udobnu fotelju.

    1. Gospodine Taso,vas komentar da nije glup bio bi bas smesan,mnogo gledate Pink i Studio B,pa onda te fraze-opozicija ne postune zene,i na svakom protestu poziva na linc silovanje i nasilje..

    1. Kaznoti?!?Rečenica završena bez tačke na kraju,ne zna se koga i ko treba,,kaznoti“.Trebalo bi da te je sramota koliko si napismena!!!

      1. Ni ti nisi skroz pismen. Posle znaka interpunkcije ostavlja se prazan prostor pa tek onda započinje nova rečenica.

  1. Sama gospođica Milena Popović je, skakajući sa televize na televiziju, u ulozi glasnogovornika vlade (gde je i zaposlena), režima i sns-a, time postala javna ličnost tako da je i podložna javnim kritikama. Pravo pitanje je zašto je ona tu gde jeste i ko je kriv za to?

  2. Srecom pa postoje normalni ljudi kao Djuric koji ce stati iza nezasticene zene i da je zastiti.

    1. Ako je Marko Đurić pristojan čovek, zašto je napadao njenog supruga Olivera Ivanovića i proglasio ga izdajnikom.
      Inače gospođi ne delim savete, neka se ponaša kako misli da je za nju najbolje.

    2. Majo upravo nĐurić je mesecima proglašavao Ivanovića za srpskog izdajnika krajem 2017 godine,dakle pred njegovo ubistvo.Drugo,jedan čovek nije cela opozicija,nismo mi kao SNS,da je jedan čovek ceo SNS.

  3. Ova Đurićeva izjava je vrhunac političkog cinizma i ostrašćenosti. Očigledno je da za cilj nema zaštitu udovice Olivera Ivanovića, već da je u pitanju sračunati napad na političke protivnike i to bez imalo stida i sramote. I bez poštovanja za mrtve i žive. Neka mu je alal!

  4. Niko nema pravo da ćuti povodom ubistva Olivera Ivanovića, ali vi ipak ćutite. Sramota!

  5. Nevaspitanje i malogradjanstina… toliko o Veselinovicu. Bas „dzentlmenski“ postupak.

  6. Ne znam čime je ova žena zaslužila toliko vredjanje i osudu pojedinih političara!!!

  7. Da imaju i malo ljudskosti i poštovanja prema pokojnom Ivanoviću ostavili bi njegovu suprugu na miru…stvarno jadno!

  8. Gospodja bi po prirodi stvari morala biti protiv svega sto predstavlja Marko Djuric.

  9. Samo zato što ne dozvoljava opoziciji da se okoriste na njenoj tragičnoj sudbini postala je đavo za njih. Eto kakvu politiku vodi Savez za Srbiju.

  10. Šta je to što navede da žene ubijenih političara uvek ptiđu vladajućoj stranci.

  11. Jeftin i sraman pokušaj opozicije da skrene na sebe pažnju. Nedopustivo i za svaku osudu.

  12. Pustite ženu da se nosi sa svojim bolom kako ume, zašto je svi osuđujete, zar mora samo da pati na groblju i pomenu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.