Đurić: Počela hajka na Srbe nakon obraćanja Vučića

Ostavite komentar


  1. Đuka,koji je rezultat,ili si se zabrojao,ili nema promena,u šta sumnjam,ili ima toliko promena da ne možeš da pratiš.nemoj da spavaš,probudi se i javljaj,da nas ne držiš u neizvesnosti.

    1. Djuricu treba dati posao za stalno dokle vise da bude vrsioc duznosti. On posteno laze i u opste nemenja izraz lica kad laze . U okolnim drzavama samo ON i Orban mogu da lazu bez treptanja , bez tikova .Kad laze njega je tesko primetiti po licu AV kad laze svi pametni vide . Djuricu odmah posao za stalno DOKLE VISE VD

  2. Ako je razlog hapšenja Vučićevo obraćanje zar nije bilo pametnije da je bar jedanput prećutao i na taj način poštedeo svoj narod.Kad ti nešto donosi štetu to i ne radiš pa iako na taj način gubiš mogućnost da pokažeš koliko si pametan jer ponavljaš uvek isto kako sve znaš!!Treba i da zna al ne da priča već da radi trebao je da svati da od priče samo on koristi ima a da mi kao društvo samo štetu.Teško od njega državnik ostaće na nivou Draškovića, vodja mase koja misli tudjom glavom a štetu od toga imamo svi….

  3. Kakav lapsus! „Nisam tako mislio“,ako uopšte i misliš!

  4. Ovaj srpski „predsednik“ je spreman da žrtvuje kosovske Srbe zarad propagande i floskule :“Mi smo dobri,a vidite šta nam Albanci rade!“,i to izvodi preko ovog nedopravljenog „direktora“! Ista Slobina šema kao ’99.god.-„Znamo da će gađati RTS,al’ ajde da ostavimo neku tuđu decu da izgine,ne novinare,pa da na toj priči da nabacimo neki propagandni poen!“.

  5. Kada ce Aleksandar Vucic poci do Haga ? Znamo da je ratni huskac, podstrekac ratnih zlocina i genocida nad bosnjacima. 100 Bosnjaka za jednog Srbina.

  6. I sta ce sad da bude? Da krenemo da oslobadjamo KiM? Koja razlika ce da bude? Djuricu? Nista? Tako sam i mislio…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.