Đurić: Poligraf rekao – Radoičić nije kriv

Ostavite komentar


  1. Nije moje da se mešam ali…
    Da nisu zaboravili da ga uključe?
    Mislim, tu spravu, kako li se već zove…

  2. Vođa i trabanti ujedinjeni u odbrani lika i dela osuđivanog kafedžije? iz Mitrovice. Ali, ipak mislim da su sa više strasti i emocija branili Pinkov reality.

  3. Полиграфско тестирање није нити доказ, нити било шта недвосмислено говори сем како је прошло тестирање. Људи варају на полиграфу чак и у случајевима када тужилац и испитивач не раде скупа с њима…

  4. Da li Vi, na čelu sa vašim poglavnikom(inače vrsnim pravnikom) znate da poligraf u našoj zemlji ne dokazuje ništa tj.nije relevantan dokaz!!! Nego oni kada ovom svom neukom narodu spomenu reč poligraf oni pomisle da je to neki „Krunski dokaz“ i tu se sva polemika završava!!!

  5. Ovim Vučićevim šlihtarama kada on spomene famoznu reč POLIGRAF on završava sav posao tj. amnestira sve živo od odgovornost,jer pobogu taj i taj je bio na POLIGRAFU,šta hoćete više….??!!

  6. Đuriću,nije poligraf to rekao već tvoj Poglavnik i za Vas tu više nema dilema,a svakom mislećem čoveku u ovoj jadnoj i poniženoj zemlji je jasno da taj gospodin kojeg Vi zdušno i orkestrirano branite „nije čist“!

  7. Novo ime za sudove je Poligraf.To rekose pravnici Djuric, Predsednik i Ministarka Pravosudja.Razmisljam da vratim diplomu pravnok fakulteta.Stid me je ko su mi kolege.

  8. A otkud mi znamo sta je bilo na poligrafu? Da verujemo na rec?a da nije navodno prosao i to bi objavili?

  9. Pozivanje na poligraf je ili osnovno nepoznavanje svrhe te naprave ili pokušaj pravljenja celokupne javnostu za budalu,a što đuriću nije strano! Ta sprava reaguje i u odnosu na temperament,trenutno psihičko stanje,dejstvo lekova,opijata ili stručnu obučenost ispitanika. Vrlo je blizu onome:“Majke mi!“, ili „Ne video kuće odavde!“. I sad na osnovu rezultata ispitivanja na poligrafu ova farsa od nekakvog „direktora“ presuđuje o nečijoj nevinosti ili krivici,a sam je priznao to nije sudski dokaz?! Šta će nam,onda,tužioci,advokati,sudije?Dajte nam optuženog,poligraf i đurića i slučajevi će biti rešeni! Ne mogu da verujem na šta se poziva navodno školovan omladinac.

  10. Poligraf zvani AV je rekao da Radoičić nije ubio Ivanovića i da nije upoznat ni ko je naručio to što Radoičić nije učinio. Srpski poligraf je čudo neviđeno koje ima ulogu isražitelja, tužioca i sudije i nije pristrasan što je vrlo važno u ovim smutnim vremenima sa talogom koji pliva.

  11. Mali je pravi teletabis. Tvoj šef reče da Radoičić nije kriv, tvoj šef reče da neće da se kandiduje za predsednika Srbije, tvoj šef reče da će da ode sa mesta predsednika SNS-a, tvoj šef reče, ama šta god da je rekao i kad god da je rekao slagao je ?!?!

  12. Naše pravosuđe se sve više oslanja ili na poligraf ili sam predsednik Vučić oceni dali je neko kriv ili ne. A kad je nešto između onda on kaže ne dam tog i tog i tu je presuda izrečena.
    Onda nam još samo Neša Krstić objasni koliko je predsednik u pravu i to je to.

  13. Nije jos izmisljen poligraf koji moze da provali Vuciceve lazi. On i kada nedvosmisleno laze ubedjen je da govori istinu, a kolicina lazi je daleko iznad bazdarenosti poligrafa, tako da muceni poligraf “ tiltuje“ i izgubi funkciju..

  14. Za Savamalu ne treba poligraf. Vučić je dao izjavu da su kompletni idioti rušili, pa ipak nije od strane tužioca pozvan na poligrafsko ispitivanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.