Đurić pozvao međunarodnu zajednicu da reaguje

Ostavite komentar


    1. Ko? Vučić? đurić? vulin? dačić? Oni su najopasniji likovi za mir u Evropi, na sreću NATO ih drži na „kratkom lanc“

  1. Imam osecaj da medjunarodna zajednica preko tvitera osudi Albance i da se na tome sve zavrsi

  2. Vec je sve u crvenoj zoni i balon je pred pucanjem.Kada pukne posle vise ne mora niko da reaguje.

  3. Ми смо увек бранили своје и нисмо туђе узимали. Хоџају смета Србија све више, јер ниже успехе на међународном плану. Открио је праве намере Приштине и то за нас није ништа ново.

  4. Srbija hoce u Evropu ali mrzi NATO a 95% drzave Evrope su u NATO! Drze ljude u totalni mrak, ne kazu istinu zbog cega je NATO intervenisala? A za Kosovo samo laze ili prica ono sto njegov Otac Vucic kaze ta prica. Kazite istinu narodu i bice sve lakse!?

  5. Da sam na njegovom mestu po hitnom postupku bih podneo ostavku i ustupio mesto nekom sposobnijem od njega.Svaka njegova izjava vec pocinje da iritira one koji znaju da razmisljaju.Uteha mi je da na zalost Djuric nije jedina osoba u Srbiji koja funkciju po svojim kvalitetima ne zasluzuje a obavlja je.Treba imati na umu da Srbija ima puno mladih sposobnijih od njega i njemu slicnih, koji bi funkcije koje ni po kakvom osnovu ne zasluzuju daleko uspesnije obavljali na dobrobit Srbije i njenog naroda.

  6. Pa medjunarodna zajednica je vec reagovala. Ne mislite valjda da su Albanci sa Kosova i Metohije sami smislili takse i znos taksi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.