Đurić: Priština da odgovori zašto opstruiše istragu ubistva Ivanovića

Ostavite komentar


  1. 1. Da bi nazvao nesto opstrukcijom potrebno je da imas dokaze za to, da bi izjava imala tezinu 2. Ako se nicega ne bojite ni ti, ni vucic, zasto im ne isporucite radoicica da propeva malo o delima..razlozima..naruciocima..pociniocima 3. Zbog svih ‘sizofrenih’ pripadnika ‘lazne elite’ lepo duricu ti i vucic da isporucite radoicica i da skinete ‘lazne’ optuzbe sa sebe. 4. Svakom izjavom samo tonete sve dublje u mulju koji ste stvorili 5. Ivo Andric (ako si cuo za njega) je i vucicevo i tvoje stanje u kojem ste poslednjih dana lepo opisao navodeci sta je to sto coveku ne da mira, u delu gde je pisao o strahu od necega sto se neprestano primice i preti….

  2. duricu sad nije rec o ubici Ivanica, taci je oto citavo kosovo i metohiju i zatvorijo u tor, 150-000 srba drzi ih i gladne i zedne a srbi u ostatku srbije ne mrdaju ovom

  3. Đurić i elita su majstori u obračanju činjenica za 180 stepeni. Pita dok ga nisu pitali !!! Đurić, Vulin, Dačić i sl. nikada neće dozvoliti da se pitanje Kosova reši konačno jer oni na „kartu Kosovo“ dolaze i ostaju na vlasti decenijama. Oni vrlo dobro znaju da čim se zatvori to pitanje automatski se zatvaruju i oni zbog kriminalnih dela za sopstvenu korist.

  4. Podrzavam „zahtev“ da se obelodani ubistvo Olivera Ivanovica, Djuric je „u pravu“…
    Ali, njegov bog, kao pravnik – kako se busa, valjda zna za Latinsku izreku: uradio je onaj ko je imao koristi! Odgovori Djuricu: ko je imao korist od Ivanovicevog nestanka? Svakako stranka na vlasti u Beogradu, da joj ne smeta u podjarmljivanju preostalih Srba na KiM, kako bi listom glasali za Acu-Srbina, kako bi pristali na koaliciju sa Haradinajem.
    Djuricu, batalimo floskulu „sudice istorija“ – vama, diktaturi na ogromnu stetu i nesrecu Srbiji, MORA da sude sudovi!
    Drugo, sto opstruirate otkrice ubistava gardista u Topcideru, vojnika u Leskovcu, u Ladjevcima; advokata Ognjenovica; plasticnog hirurga s VMA; pa ona ubistva kad ste bili vlast od 1990. do 2000. – vlasnika stambene zadruge „Shumadija“, predsednika Kosharkashkog kluba Partizan – Radojice Nikcevica, kosarkasa Brkica, policajca Stojicica, Kundaka, ministra Bulatovica, Trefa, Zike direktora JATa, Arkana, novinara – Pantica, Curuvije, Dade Vujasinovic, Ane Mladic cerke generala Mladica, porodice Mladicevog telohranitelja Brana Puhala, desetine dovrsetka likvidacija u Urgentnom od strane lekara…
    Zasto se zaboravlja intervju bivseg direktora Klinickog centra Srbije, dr Djordja Bajeca, koji je izjavio da je Djindjic se PROBUDIO i uspravio se na bolnickim nosilima, a da su DVA „lekara“ se bacila na njega, posle cega je zaista bio mrtav. Jedan doktor ga eno u Kanadi, drugi je ministar.
    Bombe pod vozilima, ubistva po kaficima, na ulici, u kucama.., a vlast otkrije samo marginalce koji se napiju po kafanama. Hvalisanje kilogramima droge i naplacenim kaznama u policijskim „akcijama“ dva puta godisnje je karikiranje policije!
    A tek tuzilastva i sudovi, gde se za siledzijsko gazenje na ulici „dobije“ 12 meseci „teshke kazne“ – noshenje nanogice, gde se smanjuju kazne jedna po jedna i za oruzanu pobunu…

    1. Tebi je mržnja prema Vučiću pomutila razum. Ti od šume ne vidiš drveće.

      1. Nisu cinjenice sinonim za mrznju. Sram te bilo botu, i mrtve bi pregazio.

  5. Kosovski izabrani predstavnici nikada javno ne vredjaju niti predsednika Srbije niti srpski narod, nasuprot…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.