Đurić: Rušenje srpskih spomenika pokazalo da je pomirenje dalo malo rezulata

Ostavite komentar


  1. Običnim Albancima, sigurno nije do ratova i sukoba, ali vlasti u Prištini odgovara stalno stanje konflikta.

    1. Kao što i vlastima u Beogradu ,odgovara isto stanje da je napeto među narodima ,a da Oni budu što dužije na vlast

  2. Ja se pitam o kakvom pomirenju prica ovaj covek. On i ova vlast su epitomija svadje i losih odnosa u regionu. Od njih se samo mogu ocekivati tenzije, rusenje i konflikt. A vlast u Pristini jedva docekala opvakve sagovornike i pajtose sa kojima dogvora sta bilo po jahtama Badzeta Pacolija i luksuznim hotelima Tirane.

  3. Djuricu, ako smes, budi iskren i reci nam kome, u ovom trenutku, kada u Republiku Kosova jos nije konstituisana nova Skupstina i nije formirana vlada, a u Republici Srbiji se nagovesatavaju novi izbori 26 Aprila sledece godine, treba ovaj vandalski cin? Naravno imajuci u vidu opste nezadovoljstvo i prilicno haoticno politicko, ekonomsko i drustveno stanje u nama susednu Republiku Srbiju.

  4. Dokle cete birati samo albanske komentare, cak i kada „zvone“ od nelogicnosti i gluposti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.