Đurić: Sa Vacićem raskinut ugovor o delu

Ostavite komentar


  1. Ovog lažova trebalo je da bojkotujete a ne da mu dajete na značaju . On je magla , kao i njegovi šefovi . On ne postoji za srpski narod na KiM . Bojkot.

  2. Nikada nisam cuo za gosp. Vacica, ali s““ obzirom da su moji bili dole na KiM, znam kakav je polozaj Srba tamo, mogu reci da mi je zao ljudi koji zive u Kosovskoj Mitrovici a pogotovo na selima po Kosovu. I treba dovesti nekog novog na polozaj gosp. Vacica ko bi pomogao poboljsanju polozaja Srba na KiM.

  3. Pa,zar je on,ipak,radio tamo?
    arko Djurić je do juče tvrdio da nije.
    A da,nije konsultovao vodju,šta da misli o tome…

  4. Dve stvari:
    1Na osnovu kojih referenci je taj lik trosio nase pare
    2. Predlazem Djurica za nagradu "Zlatni praziluk" zbog postignutih rezultata, osobito zbog dizajna voza koji ne vozi nukuda!

  5. i BAŠ DANAS DA VRHOVNIKU OVAKO,,ZAHVALITE,,ZA,,BESKOMPROMISNO,,ZALAGANJE,, I,,TRUD,,ZA,I NA KiM..Ko to može Ako Nije,,Zaposlen da Dobije,,Otkaz, Osim kod ovakvih PREISOPOLJNIH LAŽOVA..PRVO Su SVE IZVREĐALI NA STARI,RADIKALSKI NAČIN Pa IM JEI LIČNO,,LIDER,,dao,,PUNU PODRŠKU,Jer,,NIJE IMAO POJMA Ko je taj LIK O KOME SE JAVNO GOVORI U SVIM,, Njemu oportunim medijima DA BI NJEGA dezavuisali,,I,Inegirali,,,NJEGOV BESANI ,,RAD,, .Pa ,,KLIK,I Ode MAS,U PROPA,. A L PLAĆASMO GA DOSADA ONAKO,,DOMAĆINSKI,,I,,PATRIJOTSKI, a DALI ĆEMO I DALJE SRETENJE ĆE DA IM,,OBJASNI ,, DO TANČINA.. BAHATIM GLAVAMA I NEZNALICAMA I JOŠ ,,POZNATIM ,,MUP,uU,NAGLEDASMO SE ONOLIKOpod,,ZAŠTITOM,,SPASILACA, RED JE DA LUPE GLAVAMA U SOPSTEVENE ZIDOVE,.PODRAZUMEVASE Da.,LIDER Ovakvog skorojevića SMENI Po HITNOM POSTUPKU,, bar sada ZBOG pravog,,interesaNARODA Na KiM..I Da DVOJAC VRATI sve ovako,,zaslužene,,PRIHODE,,u BUDŽET SRBIJE,ZA SVE NOTORNE LAŽI,..Nema VIŠE,,Izvučenog iz konteksta ,Pa ni ,,spontanog iskakanja, IZ,,Omalanog VOZA,,Za,,mirovne poruke,, ovakvih,,junaka,,,,.Smučili STE SE I BOGU I LJUDIMA ODAVNO I MNOOOGO..ONAJ INTERVJU NA N1 TREBALO Je SKAJPOM Poslati ,najboljem studentu PRAVNOG Faksa. ,Da Se I dalje,,PONOSI,,,,kadrovima,,.Ovakvi,,Nisu Neposredna Opasnost,,za Srbiju,,JEL,DA.A,,KAMPANJA,,nije ,,ni,,započela,za ,,spasioca,,Srbije..,, Bravissimo,, .. ,,jedva čekamo,, neki novi napreDno osmišljeni BIS,..,

  6. Vacic se nije snasao…radio je vise na svojoj samo promociji nego sto je radio za srpski narod na kosovu…nije nii cudo sto je raskinut ugovor s njim.

  7. Ali ipak je radio tamo i to je cinjenica. Sada nema izgovora, kao da je on prepoznat kao budala itd. Zaposlili ste ga, znali ste ko je i takvog ste ga i imali i nije on poslednji ni prvi.
    Samo, ja kada se zaposljavam ne daj boze da imam neku mrlju u biografiji. Da imam to sto on ima ne bi se ni trudio zaposliti u drzavnoj firmi. Pitanje je zasto on sa dosijeom ide na tako visoko mesto, a neki ne mogu ni u kiosk.

  8. Cim je ovako lako otpusten, ocigledno je da nije ni bio potreban a angazovan je honorarno o trosku budzeta. Sramotno je kakvi likovi se bave drzavnim poslovima bez ikakve prethodne provere a i Duric ne moze da spere krivicu samo otkazom. Kojim se kriterijumima rukovodio kad je zaposlio ovakvog coveka! I uopste otkud pravo da zaposljava nekoga sa strane pored tolikih cinovnika koji zvrje u prazno i vuku plate. Samo ove godine treba da se otpusti cak 2.500 ili nisam u pravu ministarko Brnabic? Svaka cast televiziji N1!

  9. Taj posao oko razresenja patriote Vacica je mogao da obavi bilo ko.Moralan i castan covek na celu avetinjske a skupe kancelarije za Kosovo mora i treba da podnese neopozivu ostavku ili da bude sa sve saradnicima,poslat u protvor,neku vrstu duznickog ropstva dok ne isplati onu sramotu od idiotskog isaranog voza koji je nasa sramota a prst u oko Albancima.Samim tim je diskvalifikovao sebe Vacica i drustvo za bilo kakve mirotvorne funkcije,makar bile i pod navodima.

  10. Kada se stvari malo bolje sagledaju sve mi se cini Misa Vacic deluje kao folirant kao da ga je neko namerno ubacio da provocira i podmece nogu Marku Djuric inace postenom coveku koji svoj posao obavlja vrlo korektno u interesu Srba na KiM. Marko Djuric trpeo to ali na kraju se opredelio da mu da otkaz.

  11. Angažovati nekoga na ovakvim poslovima ugovorom o delu može samo kompletan idiot, jer takvo lice obavlja poslova, a da nije u radnom odnosu. Tako radi državna administracija, gazeći zakon. Treba pogledati snimak razgovora na N1, čovek nema pameti ni za kafenu kašiku, a ni onaj koji ga je angažaovao. Takvii se bave narodom na Kosovu. Ne treba da nas čude vozovi, to je njihov nivo pameti.

  12. Moglo se očekivati, mediji su napali zapošljavanje Vacića a on nije odoleo publicitetu pa s e igrao politike.

  13. Hahhahhahahha, kakva šteta i nenadoknadiv gubitak za našu državotvornu politiku i patriotizam, momak izjavljuje da je problem bio to što je zasenio Đurića harizmom! Tako to biva kad niste dobro ““razumeni““. Jaaaaoooo, kad ću doživeti dan da se svi strovalite već jednom sa vašim harizmama, vazduplohovima, mortadelama, sineopsisima, provincijencijama, nepismeni bilmezi, da konačno pustimo vodu za vama!

  14. Nastup Vacića na N1 je da se čovek čudi, smeje, ili da ga prosto žali. To je ispod svakog nivoa fakultetski obrazovanog građanina, tako da izgleda da takvi lako nalaze posao samo da budu veliki nacionalisti, da i dalje podržavaju ratne zločince, što je veliki problem našeg društva. Đurić bi zbog izrečenih laži trebao da što pre podnese ostavku, a mislim da je sporni voz njegova kreacija, ali sada svi peru ruke i niko da prizna da je voz bio namerna provokacija.

  15. Raskinut ugovor pod pritiskom javnoscu. Sto si ga sklapao sa takim tipovima ?Postoji stara narodna izreka: skim si isti si. Nista ti nisi bolji od njega. Jadan narod sa takim politicarima.

  16. Kad vam je iz zavejanog Topčidera pravio prtinu bio vam je dobar , a? Sad vam kao ne valja!? Pa zar tako birokratski sa esencijom ““““patriotskog potencijala““““?

  17. Ko je ovde muzičar ili nije muzičar. Vučić ili Đurić? Samo još treba da razjasnimo ko nosi tetki lekove, verovatno Vacić!

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.