Đurić: Specijalni sud za Kosovo pogrešno ustrojen

Ostavite komentar


  1. Zašto se vaskoliki Đurić ne zabavi sopstvenim sudstvom? Ponaša se kao Angela Merkel čiji sudovi su perfektni, pa ima prava da viri u tuđe.

  2. Kosovo Republika nije članica UN pa da se za zločine UQK sudi u međunarodnom sudu pod okriljem UN. Takođe ni EU nema pravo da osnuje sličan sud. Euleks kao međunarodna organizacija koja faktički upravlja Kosovom jedina ima pravo da u okviru sudstva R. Kosovo osnuje takav sud.

  3. Djuricu nemoj obmanjivati više narod, na Kosovu je poginulo pet puta više albanaca nego Srba ( preko 10000 naspram 2000), ne misliš valjda da je UCK ubijala svoje.

  4. Ma kakva golgota srbskog naroda,
    Nisu albanci sa kosova došli u beograd da bi napali narod.
    Cela planeta za da srbija izvršila genocid nad albancima i bošnjacima, a sada se prave žrtva.
    Đuriču treba za uvijek zabraniti ulazak u kosovo i pribliżavanje granici kosova za 10 km.
    On je čovjek koji najviše sija mrżnju.

  5. Vi ste osoba, iskrena i dobrog karaktera. Nemate prihoda koji vam omogućuju da dosegnete mjesečne isplate Mi smo tvrtka koja otvara svoja vrata onima kojima je potrebna pomoć pružajući Vam ponude od 2.000 do 2.250.000 eura na vrlo jednostavan način. Kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected]

  6. Gospodine hipnotisani,kada postigneš da naši sudovi otkriju i osude one koji su ubili i preneli njihova mrtva tela u Srbiju,neka spalili,Mačkatica,neka zakopali,Batajnica ,Petrovo selo,Raška,a neka potopili u vodu,Dunav i Drina.Pronađeno je i identifikovano više od hiljadu leševa,a spaljene u kamenolomu Mačkatica nema broja.Kada se sve ovo reši,onda imamo pravo da tražimo pravdu za naše žrtve.

  7. Molim Danas da nas više ne informiše o tome šta ovaj lik i delo AV radi, čini ili lupeta. Čovek je, stvarno, van ovoga sveta, nije humano da nas baš toliko smara. Hvala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.