Đurić: Srbija ne gura Kosovo pod tepih

Ostavite komentar


  1. Bas me interesuje sta bi opozicija radila po pitanju KiM. Ranije su problem oko KiM gurali pod tepih odlagali svako moguce resenje koje ce pomoci opstanku naseg naroda na KiM.

  2. Poseta predsednika Vučića KiM, nije samo prilika za razgovor i dogovor sa srpskim narodom koji tamo živi, već i podstrek ličnim primerom, da budu hrabri i istrajni u borbi za svoju zemlju i svoj opstanak na njoj.

  3. Jednostavno je. KiM je deo Srbije, srpskog naroda, za njega smo se borili, nama pripada i zivimo za njega kaoi za Beograd, Vojvodinu itd. A ne kao pojedinci koji samo sede i mole Boga da Srbija ne dobije nista.

  4. Obisao Metohiju, centralno Kosovo i kosovsko pomoravlje. Od svih predsednika Srbije jedino je to uradio Vucic. Upoznat sa kompletnom situacijom. Drugi, poput Tadica i Jeremica, su KiM prodavali ipredavali kosovskim okupatorima. Sada, kada neko pokusava da popravi ono sto su oni upropastili, jos se usudjuju da kritikuju. Bestidni, besramni i izdajnici, Vuk, Boris i njihova lopovska bratija.

  5. Ljudima je dosta svega, žele mir, stabilnost, nove poslove bolje uslove za život. Politika trenutne vlasti samo može dovesti do toga. Prestanite samo da pljujete i pomognite malo!

  6. Istorijski momenat možda jeste težak, ali naš predsednik se bori do kraja. Jedini je koji se zalozio za srpski narod! Velika je razlika danas i od pre 6 godina kada je opozicija stavila sve probleme vezane za KiM pod tepih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.