Đurić: Srbija spremna da traga za istorijskim kompromisom

Ostavite komentar


  1. Tako je g. Đuriću!? Nego, pripazite se da vam se te sintagme: „bolje išta, nego ništa“, „daj šta daš“, „trange-frange“ i slične ne izmigolje, a sve govori da hoće. I šta ćete onda? Manite se tzv opozicije, oni su vam, po meni, najmanji ili marginalni problem, nego vidite šta ćete sa „razgraničenjem“ (kako nesuvislo zvuči ova reč?) u vašim sopstvenim redovima. Obratite pažnju i podsetite se šta ste tim, sopstvenim, „redovima“ svojevremeno obećavali, zaklinjali se,…………tražeći njihovu podršku i molili ih da vas izaberu za svoju vlast. Nisu, kako možda mislite, baš, svi zaboravili, a ima i onih koji su sve to notirali pa će vas podsetiti, ako već i nisu počeli, a onda neće biti lako i dobro po vas.

  2. Drug Marko bi morao da predloži drugu vrhovnom komandantu da smene predsednika pokrajinskog komiteta druga Hašima a bogami i predsednika pokrajinskog izvršnog veća druga Ramuša.
    Sa obrazloženjem da ova dva druga već duži niz godina odstupaju od utvrđene partijske politike i zagovaraju iredentizam i separatizam.
    Sram da ih bude!

  3. sine idi ujutru i kupi Burek ,to da ti Mesija da tragas za Istoriskim kompomisima ako ti je udarilo u glavu svrati na Psihijatriju , svaki ekonomski jaci amerikanac ima svog psihijatra sine .# idi na burek i gledaj svoja posla sine , pusti tatu na miru .

  4. Opozicija samo stoji i cupka u mestu, sa sve njihovim, po meni „nebuloznim“ upitima, napadima, koji nemaju dodira sa realnim tokom dešavanja…A Srbija će se truditi da kompromis dosegenemo.

  5. Ili cete priznati kosovo kao derzavu sa tim granicama ili resenje neće biti a ja ne verujem da ste spremni za to .mislite da ce vam neko pokloniti deo teritorije taj film mogli ste 99 mozda a proslo 20 godina a vi jos sanjate.ja ne verujem da vi sa tvom vucicem i vasem taći resenje naci jer obe strane i kosovo i beograd su protiv podele.

Ostavite komentar


Politika

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije 10

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije

Ministar finansija Siniša Mali kaže za RTS da su svi šipovi za Ekspo postavljeni, a da je danas postavljen i prvi šip za nacionalni stadion. Poručuje da je Ekspo najveća razvojna šansa naše zemlje. Očekujemo da ćemo te godine imati tri miliona posetilaca i 100 milijardi evra BDP, naveo je Mali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.