Đurić: “Srpski paket” za Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Onaj ko je ekonomski ovisan, čiji opstanak i egzistencija bukvalno ovise o milosti Zapadai zapadnih kredita, ne može imati samostalnost u odlučivanju i tvrditi da ima “Srpski paket” za Kosovo i da niko drugi ne treba da se meša. Opšte je poznato da državom upravljaju ambasadori.

    1. prvi put da se složim sa Фићом. Mene ustvari zanima ova persona gore, student jednog od Novosadskih brzozavršavajućih fakulteta koji evo, najavljuje “srpski paket“. Kako da ne, pa što nije objavljen?
      Ovi će udariti zadnji ekser na sanduku zvanom “Srbija“. hajde što će udariti ekser nego i utabati zemlju na grobu.

  2. Srbija predlaze zamenu teritorija Presevo, Bujanovac i Medvedja za sever Kosova. Trebalo je odavno izaci sa Srpskim paketom jer bojim se da je sada kasno.

      1. Na žalost nisi u pravu jer su 1972.god. menjali teritoriju Autonomne Oblasti KiM sa naseljenim isključivo Albancima za teritoriju Srbije koja nikada nije ni za vreme fašističke Velike Albanije pripadala i bila naseljena Albancima.

    1. Slicno ce uskoro biti i sa Vojvodinom. Za nju nije kasno. Svi beze od lesinara iz Beograda. Zasto bi Vojvodina bila izuzetak.

      1. Zato što Vojvodina ima preko 75% Srba i to većina onih koji su proterani iz Hrvatske Bulajevićevim „Vozovima bez voznog reda“ i Tuđmanovom „Olujom“…

  3. Treba neko da javi „direktoru kancelarije“ u Zubinom potoku M,Djuricu da „kada slonovi /USA/ koracaju misevi se sklanjaju s`puta“. Kada ovo „direktor kancelarije“ shvati, nece mu vise biti potrebni nikakvi
    „posebni paketi“ koje nikoga posebno ne interesuju. .

  4. Djuric je prava osoba za pregovore. Nasa jedina sansa je da svojim urodjenim smorom omami neprijatelja. Neprijatelj ce uciniti sve da ne cuje jos jednu recenicu ovog prirodno nadarenog pregovaraca.

  5. Kakav crni paket, samo mlate praznu slamu. Politika zatvaranja očiju, nema nikakve strategije, ili je Vučić drži u fioci, dok se ovi ostali samo brane od svakodnevnih napada. Naravno, brane samo Vučića.

  6. Botovi prošli izbori neće biti plata više tolika, pa smanjite doživljaj, a tom vašem pelenašu Djuriću recite da se opusti, jer će dobiti packetine od SAD-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.