Đurić: Srpskom narodu na Kosovu ukinuta sva prava

Ostavite komentar


  1. Još jedan generator magle, dok nam njegovi bosovi kradu državu, sadašnjost i budućnost. I čemu ono „na Kosovu“, kao da je u „centralnoj Srbiji“ bolja situacija!?

    1. Srpska lista je koalicioni partne Vlade Hajradinaja.Posto su se zakleli na Ustav Kosova znaci da imaju sva prava i obaveze kao i svi ostali gradjani Kosova.Zar si Marko zaboravio da ste vi pripojili, sudstvo i policiju kosovskim institucijama cime ste Kosovu dali sudsku,izvrsnu i zakonodavnu vlast.

  2. Dakle da li ce neko konacno da stane na put bezobrazluku Prištine i pomoci nasoj braci na KIM koji su ostali da brane svoja ognjista?!

  3. „Ja lično bi više voleo da Srbi na KiM učestvuju na izborima, ali im nisam to na takav način rekao. Kada pobede na izborima i pokažu koliko su jači od albanskih miljenika, dan nakon toga mogu opet da podnesu ostavke – kazao je Vučić“
    za G Vučića smisao demokratije je samo da se pokaže ko je jači.

  4. Ukidaju Srbima pravo na postojanje. Završni proces unštenja srpskog naroda.

    1. Bojane, Bojane, pročitaj komentar iznad tvog i sve će ti se samo ka’sti. To ti je ta pragmatična, smislena i produktivna politika i poimanje demokratije. Treba li nešto još dodati?

  5. Setimo se samo Z4 u Krajini! Nakon Poterivanje 400.000 Hrvata 1991-ve ( ko tvrdi suprotno laze ) 1/3 Hr postala nekakav RSk od nikoga priznata stvorevina sa Marticevom “ Vladom“ ( slusajte njegov Plan u Jou Tube sa tzv. RSk! nista jni realozono od svega zbog glupog primitivnog bahatog razmisljanja Martica Hadzica Babica ! Umesto da prihvate drzavu u Drzavi “ Oni sü z4 odbili a Rezultat od svega “ „traktorijada! „Kada primitivizam i bahatost sintetiziraju onda.. ..OK mislite sto hocete!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.