Đurić: Sudbinski izbori za budućnost srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, je posle sastanka sa kandidatima Srpske liste za poslanike u Skupštini Kosova, na kojem je bio i premijer Aleksandar Vučić, rekao da su ovo sudbinski izbori za budućnost srpskog naroda u pokrajini.Marko Đurić mora da okupi srpsku listu. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  2. Nasi ljudi na Kososvu treba da znaju da smo uvek uz njih i da ih bezuslovno podrzavamo.

  3. Buducnost srpskog naroda treba traziti u Beogradu i Srbiji a ne na Kosovu. .
    Treba ostaviti na miru i ne manipulisati vise tim ljudima koji zive u tri varosice na severu sada samostalne republike Kosovu. U suprotnom im mogu svi oni doci u preseliti se majku Srbiju. Slicno se bilo i sa kninskim srbima..
    Sada u Kninu nema vise Srba.

  4. Covece, kod ovig nema nista da nije sudbinsko, njihovi interesi kad su u pitanju. ovim cinom je Vucic sa svojom svitom vec prejudicirao i u izbore unosi neregularnost jer su ostale srpske liste vec nisu u ravnopravnom polozaju. I ne samo da ce njihovi favoriti spreciti formiranje vojske Kosova nego i moguci nuklearni rat …

  5. Vlada Srbije očekuje od svakog Srbina na Kosovu i Metohiji da podrži Srpsku listu, jer je to glas za politiku Vlade Srbije i Aleksandra Vučića, izjavio je danas ministar rada Aleksandar Vulin. On je poručio da svako ko pravi dogovore i kompromise, pre ili posle, sa predstavnicima Albanaca radi protiv interesa srpskog naroda. Jedino tako mogu da prave vladu, i time sačuvaju južnu pokrajnu KiM.Potrebno je zabraniti Englezima da se mešaju.

  6. danas kad pokvaren toster nemas garanciju i ne mozes da ga vratis i dobijes zamenu, ovi "garantuju" da ce spreciti osnivanje vojske kosova. prilog toj garanciji je sta???

  7. Sve izjave Marka Djurica su sudbinske po Srbe na Kosovu i Metohiji,jer su se,na terenu,stvari uvek desavale suprotno od njegovih izjava!Sta bi,na primjer,sa nekom sestrom srpske telefonije na Kosovu,kao i u vezi sa daVanjem drzavnog poziva za drzavu Kosovo na sroskim teritotijsms – bi u kofist Sipfara,a na sfetu Srba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.