Đurić: Svi iskreni opozicionari mogu da me pozovu, rado ću razgovarati sa njima

Najpoznatiji učesnik prošlogodišnjih julskih protesta najavio osnivanje pokreta „Ćale, ovo je za tebe“

Ostavite komentar


  1. Svi koji prave nekakve famozne, pokrete, okrete i zaokrete nesvesno ili svesno rade na razvodnjavanju izbornog jedinstva i fragmentaciji glasačkog tela opozicije.

  2. Mali jeste opozicionar, ali je previše politički ambiciozan.
    Zašto je on jedina prava opozicija!? Ako sam, na primer, ja i i mnogi drugi, godinama žestoka opozicija i miloševiću, i vučiću u šešelju i radikalima, i dačiću i vulinu…kad ovaj momak nije bio rođen, kada smo uspeli da srušimo taj režim, kada smo od 2012. protiv vučićeve bande koja nastavlja miloševićevom tragom u uništavanju Srbije u naroda koji žive u Srbiji.
    Svako daje svoj doprinos svrgavanju vučića i njegove kriminalne bande na načimn koji mu je dostupan.
    Nepotrebna, kontraproduktivna, amaterska, nadasve neosnovana politička pretenzija ovog momka.

  3. podržavam ali samo ako ćeš biti prepoznatljiv kod bar 20% građana Srbije. Ako to nisi u stanju da uradiš onda radiš baš ono što Vučić želi. Rasparčavaš opozicione glasove i tih 0,1 do maksimum 0,5 % glasova koje možeš da dobiješ ćeš da baciš u smeće. A za tebe će pre svega glasati oni koji su protiv Vučića. Zato razmisli da li ćeš biti neko ko će pomoći da se ova vlast sruši ili ćeš pomoći vlasti da unazade ionako slabu opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.