Đurić: Tahiri da se konstruktivno uključi u dijalog o regionu

Ostavite komentar


  1. Ako je Tahiri, kako kaze Djuric ,,poslednja koja ce,, ovo i ono..hajde neka obrati paznju na ono sto mi / mozda smo prvi/ obrati paznju na sledece: vrlo je nekulturno, nevesto itd partnera u vaznom razgovoru ,,rangirati,, na taj nacin, to je pokusaj degradacije sagovornika tj.partnera u resavanju vaznog pitanja, sve i da se imaju razliciti interesi. To je slabost i Djuric odmah tu slabost sam izrazava. Iz toga proizlazi njegova potpuna nespremnost da te pregovore, bar donekle, uspesno vodi. Mada, ne cudi me, koliko juce je iz onog crkve-voza/ koji je bio potpuno nepotreban ,,projekat,,/ izasao vec u Topcideru, doduse svojevoljno, a iz ovih predstojecih pregovora izbacice ga kompetentniji, pripremljeniji , neumisljeni predstavnici one druge strane. Samo sto on to nece shvatiti ili bar nece priznati, a mi cemo svedociti uspesnosti kosovskih predstavnika. Nazalost. Uglavnom, MDj je pogresan covek na tako vaznom mestu .Nije jedini, ali to nije za utehu.

  2. Mladi Djuric u finalnim minutima prvog poluvremena postize gol za Srbiju sa velike udaljenosti, za neverovatnih 9:0

  3. Svi vi na celu sa predsednikom ste lazovi,da vam niko ni u Srbiji ne veruje,a jadno li Tahiri.Dali joj svetujes da uzvrati vozic oslikan i ispisan na svim jezicima da je Kosovo nezavisno,kao sto je neko bez mozga osmislio u Srbiji.Vi odlucujete,a narod ispasta,nema u vama trunke patriotizma,obezbedili ste vama raskosan zivot,a narod i srpski i albanski ispasta.Narod vam je potreban samo kaa ga treba gurnuti u rat,a za sve drugo nema nikakva prava.

  4. Ako Tahiri vec zeli dobro svom narodu onda bolje neka se prikljuci dijalogu kako bi se poboljsali odnosi izmedju ova dva naroda!

  5. Djuric IQ-2, ta ta ta. Da je mogao biti ista gluplji sigurno bi bio jedan od misnistara, ovako mu se smesi pozicija ambasadora u US. Mislim decko je prva liga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.