Đurić: Izvinjenje pojedinih zapadnih ambasada, Vučić večeras o Kosovu

Ostavite komentar


  1. A zašto više srpsks vojska neuđe na kosovo po rezoluciji 1244 zašto se ponaša poniženo vojska i narod zašto mi već jednom neuđemo na kosovo i svima damo do znsnje ko smo i šta smo zar se plašimo šiptarčina arnauta pa Marko vožda se ti plašiš i tvoj veliki šef narod se ne plaši a ni vojska se isto pogotovo što oni imaju oružije a narod nema..
    Treba li dizati narod?Pa ajmo narode mi da uradimo nešto jel su nam političari henikepirani svi do jednog pozicija opozicija i svi ostali.

    1. Rezolucija 1244 je postala „jevanjđelje“ svih „pobednika mira“ koji i dalje tvrde da je to najveći uspeh Miloševića sa suprugom. Kao dodatak Rezuluciji 1244 je uvršten ultimatum kontakt grupe S-649/1999 godine po kome su Milošević i kompanija kapitulirali u Kumanovu NATO paktu i povukli vojsku i policiju defakto priznajući da su agresori na KiM te su po tom osnovu Milošević i kompanija i završili pred sudom za ratne zločine. Ta čuvana „vojska koja se vraća“ koja je poturena infantilnim u isto vreme kad i „pobeda“ nad NATO predviđa povratak vojske (par stotina sa tačno određenim funkcijama) da razminira minska polja, i eventualno obezbeđenje verskih objekata i graničnih prelaza što je postalo nepotrebno proglašenjem „države kosovo“ formiranjem „državnih organa“ i policije koji poštuje i „srpska lista“ i učestvuje u radu „vlase i skupštine države kosovo“ i njenim priznanjem od vlade Vučića i Dačića u Briselu. Jer su otpočeli pregovore sa „nazavnisnom državom kosovo“ pretvarajući se već pet godina da je „ne priznaju“ a Vučić traži dozvolu od „nepostojeće države da bi došao na „sever“ dok mu na „jug“ ne pada na pamet da ode. Svaki pokušaj intervencije na KiM bi značio napad na NATO čije se jedinice „kfor“ nalaze na KiM. „nezavisnu državu kosovo“ su priznale sve glavne članice NATO i evropske unije. Svedoci smo dovršenja perfidne izdaje Srpskog naroda na KiM. Iako ima više Srba koji žive „južno“ od „severnog kosova“ oni se uopšte ne pominju, a tamo „rosu“ „bsk“ slobodno šetaju i sa kratkim i dugim cevima a da se niko u vladi Vučića, Dačića i Brnabićke ne uzbuđuje oko toga,.

  2. Zasto se dizu tenzije i stalno doliva ulje na vatru ,poseebno ovaj Djuric kad se oglasi.
    .Vucic malo malo pa dize borbenu gotovost a sve u ime mira i buducnosti.Sta smeta sto se covek provozao camcem po jezeru.Nije ga odneo sa sobom.Gazivode su jos uvek na istom mestu a cije su ,videce se,kad i ako se dogovore.
    Pitam se kad ce se vise ova farsa zavrsiti ?

  3. Danas je Vuk Jeremić izjavio da toni bler – bombarder,vučićev savetnik i mecena, vodi tajne i kriminalne pregovore u Nemačkoj i SAD o sudbini srpskog naroda na Kosovu i granicama Srbije. Takođe je izneo tačne,konkretne i precizne podatke o tome kako otac lažnog doktora nebojše stefanovića zgrće milione evra izvozeći srpsko oružje u Saudijsku Arabiju i UAE,koje zatim,ilegalnim kanalima, završava u Siriji i Jemenu.Ova današnja (dogovorena i po blerovom scenariju izrežirana) predstava koalicionih partnera vučića,tačija i haradinaja imala je za cilj da skrene pažnju s ovih činjenica koje je izneo Vuk Jeremić,a zbog kojih bi vučić i stefanović trebalo da budu momentalno uhapšeni i sudski procesuirani.

  4. Šta mi imamo od toga što se neka ambasada izvinila?! Da li ste bre vi ljudi normalni? Baš mene briga što će se neko, negde po kuloarima, kao, izvinuti?! Da neće možda u UN da kritikuju postupke Albanaca? Čoveče, manite se igre velike diplomatije, zar ne vidite da svetom vlada sila i bezvlašće? Pripremajte se u tajnosti za najgore jer, Albanci su, uz pomoć ovih koji se „izvinjavaju“, došli od Prokletoija do Prepolca. Ići će i dalje ako ne osete „tvrdo“. To je jedino čega se boje i što respektuju. Sve ostalo oni smatraju znakom slabosti srpske strane.

  5. Mars ti opet huskas! Nije li Vucic pre dve nedelje bio brutalan kada je posetio teritoriju Republike Kosovo! Sta je tamo trazio dok je mlatio praznu slamu? Samo je provocirao i cackao mecku! I sada opet puca sebi u nogu!!! On ce nekom da podigne vojsku zajedno sa tetkom Vulinom? Prosli bi ko bosi po trnju… Niko ne bi otisao dole! Sta da brani, koga da brani? Ubice Olivera Ivanovica, sta!? Neizivljeni buzdovani… Sto se Vucic blesavio i nije reagovao 10.Decembra kada je Taci proglasio Kosovo kao drzavu!? Sada nasao da nesto… Misli , pomocice mu Putin; MALO MORGEN, sto bi rekla frau Merkel!…

  6. Molio bih sve hrabre Srbenda i Srpkinje koje hoće da ratuju da naprave neki spisak dobrovoljac i tu prvo upišu sebe i svoje očeve, braću i sinove ali i Đurića, Vučića I njihovu decu. I nek prednjače Beogradjani a ne Gvozdeni puk

    1. A ja bih molio sve potencijalne srpske dezertere, defetiste i pobegulje, da takodje naprave spisak, potom, da sklone svoje zadnjice na sigurno ali, da se posle ne vraćaju kao heroji i veliki moralisti, optužujući za kriminal i zločine, one koji su imali hrabrosti da stanu na branik otadžbine, kao što se obično do sada dešavalo. Otadžbinu su uvbek branili i čuvali oni koji nisu umeli da kalkulišu i da izračunaju šta im se više isplati. Prema tome, Marko, ne brinite, niko ne računa na one kojima je srce, unapred, u petama, samo nemojte posle da svoj kukavičluk namećete kao vrhunsku hrabrost i pamet. Nisu svi isti. Ne treba zamerati onima koji se plaše. To je prirodno ali, ne treba im dozvoiliti da budu licemeri.

  7. Bravo Marko, Srbine!… Izgleda da ste se ti i Vucic tek sada setili UNR 1244 posto ste godinama cutali o njoj kao mutavi? …Kako ste poceli, na kraju cete traziti pomoc i savet od Djilasa i Jeremica? Nista kao vasa pamet i vuciceve „briselske pregovaracke pobede“ od pre par godina?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.