Dodik: Bićemo tamo gde hoćemo

Ostavite komentar


  1. Ma, neka idu gde hoće, samo se nadam da će Srbiju da preskoče!

  2. Kad slusam srpske "patriote", to mi sve vise ucvrscuje ubedjenje da ovaj narod ima politicare kakve zasluzuje.Kao da je civilizacija proletela negde iznad njihovih glava.Ksenofobican narod,naprasit,umisljen,vecito napadnut,nikad kriv……na sud istorije dugo se uvek ceka,ali docekace se.Potomci mu nece biti ponosni za sve ovo sto su radili i sto rade.aA vodje?Diktatori, nasilnici,neobrazovani,nepotvrdjeni niucemu drugom sem u nasilnistvu.Muka mi je.

  3. Zar nije Ivek Dacic u zanosu patriotizma nekoliko puta izjavljivao da je "republika srpska" u Bosni ratni plen njegovog i Milosevicevog SPS i opozicije im radikala
    /svih boja/. Dodik je prolazna figura koji ce kada u njemu mrskoj Bosni zagusti uhlebljenje naci u vec kupljenoj vili na Dedinju (Beograd). Vila je kupljena
    sa njemu mrskim "bosanskim markama" zbog koje su dve banke u Banja Luci morale otici pod stecaj.

  4. Pa i mi u Sandzaku smo u Srbiji sto moramo i Albanci u Presevu u Srbiji sto moraju. Bice i Novi Pazar deo Bosne Mile, onda.

  5. Mirsad

    01. mart 2017.
    Pa i mi u Sandzaku smo u Srbiji sto moramo i Albanci u Presevu u Srbiji sto moraju. Bice i Novi Pazar deo Bosne Mile, onda.

    Неће Нови Пазар бити део Босне јер су пре 25 година муслимани из Босне одлучили да се одвоје од Србије, што значи да су одлучили и да се одвоје и од вас из Санџака.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.