Dodik: Dostavili smo Vučiću dokumente o dvostrukim aršinima međunarodne zajednice za RS i Kosovo

Ostavite komentar


  1. Upornim ponavljanjem neistine istina nece biti ugrozena. Kao sto „Republika Srpska“ nije republika tako ni Srbija nije garant Dejtona. Ako se neko zove Vuk ili preziva Vucic to u stvarnosti nisu. Zna se ko u to vjeruje. A da ima ko da cuva i ostale u BiH ima. Zato je bo;lje se ne konfrontirati jer istina, rekoh, nije jednosmjerna. Sto to neki ne vide ili nece da vide, ili ubjedjuju druge a sami znaju da nije tako, to je njihov problem.

    1. Republika Srpska jeste republika a to sto tebi smeta sto trazi svoja prava a favorizujes tzv Kosovo a u stvari nasu autonomnu pokrajinu to je tvoj problem.

  2. Povlaciti ‘paralelu’ izmedju Kosova i srpskog entiteta ‘rs’ je glupost!Kosovo je sada drzava,a pre toga je imalo svoju autonomiju,u okviru SFRJ!Nikakve veze sa Srbijom nije imalo-bilo je samostalno,kao i Vojvodina!Sto se tice ovog entiteta-on je stvoren zlocinackom politikom,na ‘temeljima’ genocida,etnickog ciscenja,progona,razaranja-silom,uz dozvolu USA.Zato je to neuporedivo.Isto tako,treba dati specijalan status Sandzaku,u okviru Srbije!!

    1. Sta lupetas? KiM i Vojvodina samostalni? Ti i tebi slicni bi voleli da je tako ali to mozete da vidite samo u snovima.

  3. Na zalost zapadne sile su uvek imale dvostruke arsine po pitanju KIM i Republike Srpske.

  4. Velike sile imaju razlicite intrese u RS i na prostoru Kosova i Metohije. Samim tim ni arsini nisu isti.

  5. Srbija jeste garant Dejtonskog sporazuma. I ima pravo da reaguje na njeno grubo rusenje od strane medjunarodne zajednice.

    1. Zvanično Sarajevo stalno krši Dejtonski sporazum, pokušavajući da ukine R.Srpsku.

  6. Pa to je svima jasno.Zapad ima odluke koje sam donosi i sam ih realizuje.Sve što odstupa od njihovih želja nije prihvatljivo iako je identično sa odlukama tog istog zapada.

  7. Dejtonski sprazum ne sme da se narusava, svako narusavanje treba da se prijavi i medjunarodna zajednica treba da reaguje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.