Dodik: Hrvatska nije nadležna za Lukajića

Ostavite komentar


  1. Tipicno balkanski nacin misljenja. Srbija je nadlezna za sve, a drugi nisu.Samo za plakat.

    1. Navedite primer po kome je „Srbija nadležna za sve“? Na kom primeru možete dokazati tu svoju konstataciju? Najviše ne podnosim zaključke zasnovane na priglupim klišeima, koji nemaju nikakvu suštinu i ništa ne znaće. Srbija jeste kriva ali, zato što brzo zaboravlja zločine protiv sopstvenog naroda. Zar neko nama brani da popišemo hrvatske „branitelje“ i čim predju granicu Srbije ili Repiublike Srpske da ih pohapsimo?! Kao što je svaki Srbin, koji je ratovao na strani Srba „ratni zločinac“, po istom principu, ratni zločinac može da bude i svaku Hrvat, Bošnjak ili Albanac. U čemu je razlika? Možda u tome što oni cene svoje žrtve i imaju pijetet prema njima za razliku od nas Srba, koji se ponašamo po onoj narodnoj „Koga nema, bez njega se može“?!

      1. Upravo „republika srpsko/sumska“ u Bosni, etnicki ociscena od drugih naroda (Bosnjaka u prvom redu) a sa svojim glavnim shefom Dodikom na celu entiteta,, pokazuje da se prvo treba pocistiti svoje dvoriste, pa onda sredjivati druga.

        1. Ma nije moguće?! Srbi proteruju a proterano je „samo“ 300.000 Srba iz Hrvatske, 200.000 iz Sarajeva i Muslimansko Hrvatske federacije, kao i preko 250.000 sa Kosova i Metohije?! Verovatno Srbe smatrate narodom niže kategorije, narodom koji nije sposoban da shvati o čemu se radi?! Kako kaže ona naša srpska narodna poslovica „Na vuka povika a lisica jede meso“?! Republika Srpska je „šumska“ isto koliko i Hrvatska ili Muslimansko-Hrvatska bfederacija. Ni manje, ni više. Možete samo da se praćakate, to su činjenice.

  2. Šta ima Dodik da komentariše , ko je kriv, a ko nije, kada se u ratu bavio švercom, to znaju i ptice na grani. Zato postoje sudovi koji na osnovu činjenica utvrđuju krivicu.

  3. Gde si bre Dodice nemate skoro kod Vucka ajde dolazi da mu nesto cestitas da ga odlikujes izmisli nesto da spavas imas gde za hranu ce se snadjemo kola imas vozaca imas a tebe nema vec nedelju dana sramota.

    1. Bravo. Poziv Srbinu bosanskog porekla od Srba srpskog porekla.

  4. Hrvatska kao clanica Evropske Unije je duzna da postuje pravila EU
    o ratnim zlocincima, sto mnogi desperadosi u Bosni i Srbiji gube iz vida.

    1. Ta ista Hrvatska je ucenjivala Srbiju da izbrise univerzalnu jurisdikciju iz zakona. Ta ista Hrvatska, je rikala do neba kada je jedan „branitelj“ uhapsen i osudjen u Srbiji pre par godina. Na kraju, ta ista Hrvatska vodi tajne spiskove Srba koji sluze za zastrsivanje. Mozda kod nas sede desperadosi, ali u Hrvatskoj sede licemeri.

      Dodatno, Republika Bosna i Hercegoina ima agenciju koja se bavi ovim pitanjima, SIPA. Ukoliko Hrvatska smatra da gradjanina BiH treba goniti za zlocin pocinje protiv gradjan BiH na teritoriji BiH, onda moze te informacije da prosledi BiH.

      Ovako ostaje gorak ukus politikanstva, i teznje da se Srbi zastrase, a udruzenje Jadovno dezavuise.

      1. Veliko-srbi (sa svojom expoziturom u Banja Luci) i veliko/hrvati, sve svoje racune naplacuju preko ledja Bosne i njenog autohtonog i najugrozenijeg naroda u ovoj drzavi -,Bosnjaka.

        1. „Autohtoni narod“?! Gospodine, ovakva formulacija najbolje govori o besmislenim retorikama koji se čuju od strane muslimana u Bosni i Hercegovini. Uhvatiće se i za najveću glupost, pokušavajući da dokažu ono što se nikako ne može dokazati. Pa Bošnjaci postoje „od juče“?! Poi čemu su oni „autohtoni“ a nisu Srbiji ili Hrvati?! Nećete nam valjda reći da su Bošnjaci potomci Turaka ili nekih drugih naroda? Pa i da jesu, Turci su došli krajem 14 Veka?! O kakvoj autohtonosti govorite?

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.