Dodik: Na nama se neće vežbati

Ostavite komentar


  1. Reci ovima u Beogradu da mora da imaju onu stvar za teske odluke i odluke u interesu naroda a ne da prihvate kolonijalizaciju i porobljavanje od strane zapada …!!!!

  2. Prikladnije bi bilo da je vojvoda Dodik otišao u Nevesinje da se obrati tamošnjim Srbima koji su tokom 90-tih bili najefikasniji u Bosni. Tamo već 1992. godine nije biklo ni jednog Muslimana a nema ih ni danas. Znači, u vezi dana republike srpske Nevesinje je najbolji simbol. U Srebrenicu su se Muslimani vratili i još tamo vladaju.

  3. Објаснити свим људима у БиХ да живе у резервату као индијанци чији је управник високи представник ЕУ… Колико индијанци имају слободе у САД толико је имају и срби, хрвати као и (бошњаци) исламизирани срби и хрвати…

  4. Šta ti je rekao Putin,da osvajaš kao on Krim ? Koliko kilograma nosiš u svojim pantalonama ? Što te ne pojuri neka kera da malo smanjiš stomak,koji si zaradio od rada ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.