Dodik: Ne odlažemo referendum

Ostavite komentar


  1. "U ovoj odluci se podržava i zahtev člana Predsedništva BiH Bakira Izetbgovića kojim se traži privremena mera zabrane održavanja referenduma u RS." ….. Aferim, Bakire…. Zaboravio si samo da je i to Bosna! Ona zajednička Bosna "gola i bosa…. i još k tomu …prkosna od sna".

  2. Srbi iz Republike Srpske su i krenuli u rat da ne bi živeli u istoj državi sa muslimanima. Muslimanima tokom celog rata je jedini cilj bio Unitarna Bosna. I jedni i drugi nisu odustali. Dejton je primirje. Nadam se da je to svima jasno….

  3. Dodikov podvoljak, njegov inat i srpski kalifat u RS donosi boljitak Srbima koji jos uvijek slijepo lutaju
    po Milosecevoj. ruskoj i srpsko-srbijanskoj pustinji.
    Iz nedavne proslosti srpsko-srbijanski senat nije nista naucio!

  4. Krsna slava kao Dan republike vise priliči pravoslavnoj džamahiriji nego republici. Ako o ovome ne mogu da se dogovore, onda ce doci do razlaza koji tesko da moze biti miran u toj nedodjiji.Sta ako izglasaju to sto hoce pa dobiju ekonomske sankcije ? Ovaj referendum nista ne donosi jer praznik tog dana slave vise od 20 godina. Ispada da je ovo predizborna kampanja koja ce puno kostati. Beograd je savetovao , da se to sada ne radi, samo da se zna.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.