Dodik: Neshvatljiva i neprihvatljiva reakcija Hrvatske na najavu Vučićeve posete Jasenovcu

Ostavite komentar

  1. Balvan zamenjuje teze, poseta nije bila najavljena, covek je hteo privatno da poseti Jasenovac, a ne kao predsednik drzave. Ova budala se uvek javlja sa glupostima.

Ostavite komentar

Politika

Brnabić poručila Ćuti da je mogao da deli letke na recikliranom papiru 10

Brnabić poručila Ćuti da je mogao da deli letke na recikliranom papiru

"Svi građani su bili svedoci toga da smo dobili letke Pokreta zelenih ili kako se već zovu. Velika koalicija malih stranaka. Dobili smo letke na sjajnom papiru, koji je najgori za životnu sredinu, nisu se potrudili da makar bude reciklirani papir. Za taj papir morali ste da posečete ne znam koliko drveća”, poručila je premijerka Ana Brnabić, Aleksandru Jovanoviću Ćuti koji je na početku sednice parlamenta podelio ministrima letke podsećajući ih na narodnu inicijativu o zabrani eksploatacije litijuma.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.