Dodik: Pozvaćemo prijatelje sa strane ako NATO interveniše na području RS

Ostavite komentar


  1. Dok on krade i lično se bogati na muci srpskog naroda, još i reži, dosta je Srbija dala svoje dece, sad nek on da uniformu svom sinu pa nek ratuju do mile volje, samo ovaj put bez nas.

  2. Ne razumem zašto bi međunarodna zajednica bila protiv poštovanja ustava BIH i demokratski utvrđenih pravila po kojima Srbi imaju utvrđena prava na koja je i međunarodna zajednica stavila svoj potpis. Naravno da bi Srbi trebalo da ostvaruju svoja prava.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.