Dodik: Republika Srpska pripada Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ima tu malo istine koliko god kritikovali. A krivi su međunarodni dvostruki aršini. Tako npr Rusija može da prekrši međunarodno pravo i da anketira od Ukrajine Krim, kao što je i Amerika od nas anketirala Kosmet. A to dalje stvara nestabilna područja svuda po svetu.

  2. Takodje je "normalno i sasvim prirodno" da posle ovakvih izjava, koje su inace sa stare ploce, svako pali odavde sto pre i sto dalje.

  3. Eee to je taj mirotvorac i faktor stabilnosti na Balkanu zvani A.Vucic. U Sarajevu i EU jedna prica a sa Dodikom druga prica. Dalje cete vi od Milosevica dogurati oboica…

  4. Moje pitanje Dodiku, na temu "opstanka srspke nacije" je sledece: – da li i knjizevnicima iz Srpske takodje ne uplacujete zdravstveno osiguranje i staz kao sto vec godinama cini vlada Srbije ?! Dakle samo pitam, ne svadjam se.

  5. Svako prekrajanje granica zavrsilo se kobno po narod Srbije ,pametan covek bi izvukao pouku.Medjutim ovi kadrovi oz 1990 ponovo krecu sa zagovaranjem promene granica – to CE se po narod Republike Srpske zavrsiti veoma lose,dok Dodig IMA kucu ,ukoliko ga proteraju nece biti bez krova ! A narod ? Gurnuce narod da zavrse kao is Kninske Krajine ! Vucic Mora da napravi neku stetu ,her zato he I doveden !

  6. E, ako sad ne vidimo golog cara…Nas car, je imao sansu da bude junak svoje istorije.Nazalost, narocito nasu, on postaje svedok vlastite tragedije…Svet svu njegovu nojevsku farsu jasno vidi…Kad dobije prvi samar, poludelo dete ce izazvati haos… Ljudi, ovo ide bestraga.

  7. Sedam dana se ne moze voditi obecana politika o podrsci teritorijalnom integritetu BiH.Tri dana demokrata,tri dana nacionalista i jedan dan europejac,pa ukrug.Samo nazad!

  8. Ovaj entitet "republika srpska" pripada Srbiji,isto kao sto i Sandzak pripada BiH!Pa,"braco Srbi i sestre Srpkinje",ako ste spremni na ovakav dil,samo izvo““lte!!!

  9. sve mirise na 1992
    Vucic igra istu igru
    Dodik menja Rasu
    itd itd nece ovo izaci na dobro
    da mi polako spremamo prihvatne centre
    po Vojvodini gde svakako fali mnogo naroda
    a ovi iz Bosne tu vec imaju familjie
    bice veselo verujte samo lud ne vidi sta nam ovi spremaju
    daj boze da gresim ali ali ali

  10. @Istoričar*** Amerika NIJE anektirala Kosovo od Srbije,pošto aneksija podrazumeva pripajanje teritorije jedne države ili nekog njenog dela drugoj državi. Kome se Kosovo pripojilo ? Da li je sada u sastavu USA,Albanije,neke druge države ? Proglašenje nezavisnosti KiM nema veze sa slučajem Krima koji je nasilno PRIPOJEN rusiji.Drugo,na Krimu se nije dogodio humanitarni problem kao na Kosovu,izbeglice u Makedoniji,uništavanje ličnih dokumenata Albanaca od strane pripadnika srpske policije…itd. Koliko su rusa ubili Ukrajinci na Krimu,iz verskih ili etničkih razloga? Brkate pojmove.Ispada po vama da su uz pomoć USA Albanci "anektirali" sami sebe.

  11. Dobro i sada ja treba da kazem, dacemo im Kosovo ali cemo imati Republiku Srpsku ? Nema kraja nasim ludorijama vec 30g.

  12. Ovaj "vizionar" dodik,najveći ratnohuškač na Balkanu, kao da sluti novu evakuaciju Srba ka Srbiji. Zar je moguće da i danas postoje oni kojima je životna mantra "svi Srbi u jednoj državi"!? Ili on ,milorad, samo ima lični ekonomski interes,pošto se,možda,utalio negde u proizvodnju traktora i prikolica?

  13. Budalastina "dani srpske u Srbiji" je slicna onoj kao "dani francuske u Francuskoj". Doci ce uskoro vreme kada ce morati kineski zid da se napravi za one poput Dodika i sl iz Bosne. Pre toga "treba provetriti Beograd" od slicnih mu politicara.

  14. Nije problem u Miloradu Dodiku: takvih svaka poplava – ili kvar na kanalizacijskoj mreži – izbaci na stotine.
    Problem su kojekakvi Tadići i Vučići koji ih prihvataju i zadužuju da za njih obavljaju prljave poslove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.