Dodik: Veoma je realno da Republika Srpska bude samostalna

Ostavite komentar


    1. Rezon glavnog sherifa Banjaluckog entiteta, M.Dodika je u skladu sa brojem 52, broja njegovih cipela.

    1. Plasim se da su pre u pitanju Vucko i njegovi osvajacki snovi. Pred nama su ratovi na Kosovu, u BiH i CG. Da se kladimo?

  1. Sta podrazumeva samostalnost? Pljacku i iseljavanje mladih,mrznju i primitivni nacionalizam. I prosjacenje od Srbije,koja i sama ne lici na drzavu. Sve vladajuce hunte oterati na djubriste istorije i ovaj region ukljuciti u civilizacijske tokove.

    1. Djubriste istorije….ovo je fraza iz politicke skole Kumrovec,,,,fino se odomacila u srba

    2. Остави Србију на миру, гледај ти свог бабу Изетбеговића.

      1. Svi kojima BiH ne odgovara sretan put. Radite sve da izgubite i ovo što vam je ostalo. Nikad se naučiti pameti. Dodik će vas koštati glave.

  2. Kada bi postojali uslovi za život na nekoj drugoj planeti negde na rubu sunčevog sistema i kada bi se moglo tamo otići, otišao bih i ostao samo što dalje od ovakvih primeraka ljudske rase, ovakvih kao ovaj primerak koji se odaziva na Mile Dodik.
    P.S. Hrišćanin sam, ali od „hrišćana“ „Made in Dodik“ kad kad mi se povraća!

    1. Pošto je sve na svetu vlastiti doživljaj, ni na kraj galaksije da se ode od sebe se pobeći ne može.

  3. Mi ne zelimo taj entitet, niko normalan u Srbiji. Pa otici ce, kao i Kosovo, i Vojvodina i Sandzak i istocna Srbija! Zasto ve jednom ne oteramo ove lude bosanske izrode?!Zagadise i sludise lepu Srbiju! Napolje, svi otrovi i lopovi koji ste izdali Bosnu i dosli da unistite i divnu, miroljubivu i kultur zemlju tesle, Obradovica, Pupina, Balasevica, Radmilovica. Bogdanovica i brojnih drugih moralnih i ljudskih velicina!

  4. Stepen ostvarenja određenog političkog cilja je proporcionalan stepenu spremnosti ostvarenju istog. U onoj meri koliko je stanovništvo republike Srpske spremno da se bori za to ostvarenje doći će i do rezultata takvog naravno isključivo političkim sredstvima i mirnim putem.

  5. Tako je gospodine Dodik, nije mi jasno sto Vas ovoliko ne vole, ako je nekada bilo mana sada ih nema, ako se tako nesto ne desi sto kazete i to uskoro proterace ponovo Srbe jer je to politika nad Pravoslavcima .

  6. Veoma je realno da ces ti na kraju zavrsiti kao Sadam Husein i slicni.
    Kome ne pase u BIH slobodno neka ide u te svoje navodne matice.
    A,kad je rijec o odvajanju, onda dati i Vojvodini i Sandzaku samostalnost.

  7. Dole bre hajde vec jednom kreni da ostvaris te namere rastakanja bih. I tvoj kolega karadzic je tako mislio. Samo sto TI lazes a on je bio glupo naivan i mislio je U to sto prica a TI znas da lazes i Samo koju borbu imas to je ukrasti sto vise. A ja jedva cekam te finale koje TI najavljujes. To bi bio derbi

Ostavite komentar


Politika

'Zrenjanin protiv nasilja': Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo 9

‘Zrenjanin protiv nasilja’: Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo

Koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" pozvala je danas policiju u tom gradu da u najkraćem mogućem roku otkrije osobe koje su uništile bilborde te koalicije na uglu Zmaj Jovine i Skadarske ulice.Kako su naveli, taj varvarski čin je jasan signal da koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin", smeta onima koji ne žele promene već nastavak propadanja grada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.