Dodik:Pobediće kandidat vlasti

Ostavite komentar


  1. smatram da na poziciji koju sada imaš pametnije da to nisi rekao što si rekao tako si pričao i za tadića kad je bio na vlasti mislim da nemaš pravo sa te pozicije na takvu izjavu.kad nebudeš bio u vlasti onda favorizuj koga ti hoćeš,od danas imam drugo mišljenje o tebi.

  2. Pa zar nemamo dovoljno domacih uvlakaca,pa sad i Dodik. Od Vuciceve destruktivne politike,jedino je Dodikova destruktivnija i po narod pogubnija.

  3. Može ALi ako za,,čuvara glasačkih kutija,,izabeu,onog istog od prošli put , pa takav i,,broji glasove,,ili,,dopunenog,,ovim,srBskim,,,,junakom,,iz Rs gazda Ronhilom, iz Laktaša,,,sa svim svojim ,doskočicama, onako na nivoju,,.kakomšto jedino ,,zna,, a ,,ume,,mnoogo više po,,materijanim,,dostignućima,, nacionalnog,bizmisovanja, ,njega i familije mu.,ČAK,I,,Proširene,,..Od njegove,,podraške i Tadić pogubi i ono najelitnije što mu je bilo na raspoilagnju, nauvek,jer nije bio dovoljno obavešten s kim je u,,koprodukciji.,,Sreća, pa ovaj,,gazda ,, Ronhil ,,nezna,, da ga odavno prati sav normalan svet i ,zna kako se donogao,, ,,teško stečenog,, gazdinstva.,sporeklom iz ,,patrijotskih,,zalaganja sadašnje,elite,,..istih ,, zadužbina.,,

  4. Ja nisam ni "ivan grozni, ni burleska, moje ime je vidljivo. Šumadinac sam pa smatram da komentare nisu pisali Srbi. Ok to je njihovo pravo. Ako moderator dozvoli, rekao bih da je Dodik spasao R.S, da je pravi , stabilan i dostojanstven Srbin. Rekao je otvoreno, da je sarađivao sa svim vlatima u Srbiji . Zar to nije normalno i prirodno. Nikolič kao predsednik Srbije je bio u RS i on mu je zahvalan -prirodno i normalno. Na rednom broju DS: sam negde oko 64 ili tu nrgde blizu , pošto je Zoran Đinđić preuzeo stranku, pa se zna šta mislim o Nikoliću i Vučiću, ali oni su predsednik i premijer moje Srbije i takav odnos imam prema njima. Ovo pljuvanje sa svih strana na sve što zastupa Srbiju je postalo smrdljivo , mnogo mnogo. Na kraju krajeva, Srbiju su u sve neugodnosti i dešavanja zadnih dvadeset i kusur godina uveli Milošević, Božović Bulatovići , Zećevići, Veljovići…Mićunovići, Karadžići , Tadići …da produžim dalje…ne bi bilo mesta dovoljno..

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 10

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.