Dogovor: Kriza je počela na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Prvo od kraja teksta. Srbija nikada nece biti gradjanska drzava jer Srbi ne umeju kao Albanci i Crnogorci a pokusavaju i Bosnjaci da kroz gradjansku drzavu sprovode svoj hegemonizam. Albanci na KiM su potpuno istisli srbe i ako su po ustavu R. Kosova i Albanci i Srbi potpuno ravnopravni. U CG, takodje gradjanskoj drzavi Stbi se potpuno marginalizuju i ako ih ima vise nego onih koji se deklarisu kao Crnogorci.
    I ako je Srbija nacionalna drzava nacionalna manjine i etnicke grupe imaju veca prava od Srba u njihovoj matici. U Srbiji je i bez KiM preko 30% onih koji nisu Srbi i otprilike je toliko onih koji nisu pripadnici SPC.
    I nesto veoma bitno kod svih naroda ex YU izbeglice i migranti su progonjeni i sikanirani na razne nacine samo su u Srbiji bili dobrodosli i kroz Srbiju je tokom migrantske krize proslo sasvim bezbedno skoro dva milona izbeglih iz Sirije, Iraka, Avganistana i Pakistana.

  2. Kakvo razocarenje! Od GDF sam ocekivala nesto sasvim drugacije, demokratskije i LEVLJE. Kad ono naslednici DJB, takozvana Stranka moderne Srbije koja sedi u Skupstini koju svi drugi bokotuju. A gospodin Stefanovic i gdja Macura zastupaju neoliberalizam i stavove DBa. O gdinu Nebojsi Lekovicu sam procitala nesto malo, ali i to je previse! Preletac, „sportski“ radnik, koji je poslanik vec decenijama. Aman gospodo, da li ste mogli da nadjete neke bolje za svoje „dogovaranje“?

  3. Koliko mi smešno i žalosno ovo zvuči o Miloševićevoj „agresivnoj“ politici, što je mantra koju izgovaraju svi zagovornici bombardovanja ’99 i otcepljenja Kosova. Proglašavati Miloševića i ekipu za izdajnike Kosova može samo neko ko ima retrogradne stavove u politici. Ne i realne.

  4. Ova analiza je potpuno tacna i o trazi vise da muci srpski narod oko toga da vrati Kosovo i slicne stvari samo igra ulogu nacionalista za neki dobit bodova na glasackim listicima inace ksovo vraiti nemoze dok postoji ovaj svetski poredak.

  5. Ova analiza je potpuno tacna i ko trazi vise da muci srpski narod oko toga da vrati Kosovo i slicne stvari samo igra ulogu nacionalista za neki dobit bodova na glasackim listicima inace kosovo vratiti nemoze dok postoji ovaj svetski poredak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.