Tekst „Dogovora za pobedu“ koji su potpisali organizatori protesta „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. Осим рушења власти, која је њихова економска платформа?

  2. Ova ekipa će samo odvući birače što sns-u ide u prilogu.Po starom srpskom običaju neće se ni završiti brojanje glasova a oni će se posvađati.

  3. Колико пута су потписивали разне договоре у опозицији то више нико и не зна

  4. Све ово је још један патетични покушај опозиције да подигне свој ионако јадан рејтинг

  5. Опозиција је трагикомична, јадна и без икаквог компаса

  6. Mora doci do ukrupnjivanja jer u suprotnom ne zelim da dajem glas nekome ko se bori za cenzus… da uhlebi par poslanika u skupstini. Zato pamet u glavu, dve kolone leva i desna, pa se posle izbora raskusurajte.

  7. ne ocekujem promenu vlast ali ocekujem znatno vece ucesce u parlamentu sjedne strane i pobede po odredjenim gradovima i opstinama..penzioneri su kupljeni seoski delovi takodje drzavni sektor vecina administraticni potpuno i vecina iz drzavnih firmi..mediji su apsolutno blokirani za opoziciju a svet pomalo zazire od promene vlasti bez jake i jedinstvene platforme koja bude obecavala..plase se haosa posle torture na koju smo itekako navikli i oguglali..vec nam treba u podsvesti novi diktator

  8. Sada ovo treba da odstampaju i stavljaju u postanske sanducice. Nije bitan broj kolona vec dogovor. Ali vazno je da je gospodin Jeca bio prilicno darezljiv kada im je dao 15%.

  9. Sve jake face nebi mogli da sacuvaju stado ovaca a ne da vode drzavu mogli bi jedino da rade za sebe ko sto su radili

  10. Ово треба што више ширити и на друштвеним мрежама и у средствима јавног информисања ! Грађани треба да виде „алтернативу“ !!! Посебно треба обратити пажњу на тачку 7 : „Након изборне победе…“…дакле – у пројекцији је „изборна победа“ ?! На основу чега и кога ?!

  11. Sve je lepo planirani, ali je neophodno promeniti zakon da su poslanici i odbornici VLASNICI MANDATA KADA SU IZABRANI NA LISTI STRANKE. Takodje, jos je sef vladajuce sekte obecao smanjenje parlamenta, ukidanje agencija, ALI PO OBICAJU SAMO OBECAO, A AGENCIJE ZAMENIO KANCELARIJAMA

  12. Samo da bude po već poznatom sloganu, Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Pošto u ovoj koaliciji ima mnogo ,,onih,, nemamo sta da pričamo.Valjda je krajne vreme da dođe neko nov i neukaljan.

  13. Kad ce ova opozicija da izadje iz obdanista i da napise jedan valjan program a ne samo listu zelja, kao Mals deca za Novu godinu, sta da im donese Deda Mraz. Tuzno i jadno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.