Dokle sežu ambicije Gorana Vesića i šta o tome misle u vrhu SNS?

Zameniku gradonačelnika Beograda smeši se ministarska fotelja

Ostavite komentar


  1. Znači stvar je jasna. Predsednik republike bira i postavlja premijera, gradonačelnika, ministre, poslanike…Ima li kraja ovom ludilu?!

  2. „…jer se njegovi rezultati vide na svakom koraku, na novim fasadama…“
    Bome i na muralima…

  3. Kladim se da ni ovaj gradonačelnik neće uspeti da poveže Beograd i Pančevo i vrati bivši Beovoz tj BG voz na trasu.Trojica su pala na ispitu,kao da je Pančevo u drugoj državi a ne tako reći predgrađe Beograda.

  4. E vala kada bih morao da biram izmedju Vesića i Šapića, izabrao bih Vesića. On bar nije potuljen, zlonameran i manipulativan kao Šapić. Nije Šapić za džabe našao zajednički jezik sa Vučićem, sličan se sličnom raduje.

  5. Prestolonaslednik Aleksandar i Nikola Pašić su svojevremeno i Čedomilja Mijatovića planirali za patrijarha, pa što da ne…

  6. Unakazio je Beograd za sva vremena, kao nikada niko pre njega. Grad lici na ruglo, nefunkcionalan je, guzve i zastoji, zagadjenje, mucenje gradjana,sve je to posledica nestrucnih odluka i projekata u zadnjih desetak godina.

  7. @Goran
    Da li bi mogao da nas podsetiš, i da nam opišeš kako je to izgledao Beograd, iz perspektive nekoga ko se ne tako davno doselio u Beograd, pre nego što ga je Vesić potpuno unakazio za sva vremena?

  8. Ja predlazem da ga posalju za ambasadora u nekudaleku,a ipak nama prijateljsku zemlju.Da ga vise ne gledamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.