Dragan Đilas: Bavili smo se svakim romskim detetom

Za projekte inkluzije Roma, odnosno jedan od njih, dobili smo nagradu Ujedinjenih nacija
Lider Saveza za Srbiju za Danas o odnosu prema Romima dok je bio gradonačelnik

Ostavite komentar


  1. WOW, kapa dole… Koje su ovo smejurije, pa sta sada se ne brine o njima?! Brine se i tekako, nekad i vise nego sto treba.

  2. Gospodine Dilas ,da ste tako bili vredni i dobri kao sto pricate ostali bi na vlasti!Manite se proslosti i vidite sta mozete uraditi danas i ubuduce da bi narod mogao da prepozna rezultate vaseg rada!

    1. VI POJMA NEMATE KAKO JE SKINUT A NAROD JE NJEGA IZABRAO!
      DJILAS JE BEZ STRANKE DOBIO NAJVISE OD SVIH OPOZICIONIH KANDIDATA, ZNACI NAROD JE ZAPAMTIO DOBARO STO JE CINIO I SVAKAKO IMA POVERENJE ZA BUDUCNOST.

    2. @Nada Poštovana, praviće te Vi g.Đilasa od blata. Bio je i vredan i radan i kao takav odbačen od strane naroda kome sada ide nikada bolje.Izađete na prozor i vidite bolje!

    3. Da, mogao je biti na vlasti kao njegove bivse kolege Mali i Vesic….usput, Djilas je pobedio Vucica na beogradskim izborima.

  3. Vaš stav da se „brine, nekad i više nego što treba“ sve govori o vama i vašem shvatanju brige o ugroženim grupama.

  4. Vidimo mi Đilase kako ste se brinuli za rome.Njih ste smeštali po kontejnerima.Ispod mostova su vam ljudi spavali.Uzimali pare na projekte za njih a njima niste omugućili ni hranu a kamoli smeštaj.

  5. Slobodan covek u drzavi gde ga vlast mrzi do neslucenih visina.Pametnom dosta.

  6. Ja sam stanovnik Mladenovca, u našu opštinu su naseljeni Romi o kojima je govorio g. Vučić. Video sam sadešnje uslove gde stanuju, oni nisu idealni, ali su svakako mnogo bolji od uslova u nehigijenskim naseljima gde su pre živeli. Naselje gde sada žive ima gradsku vodu, kanalizaciju, struju, asfaltni put, uz to na udaljenosti je od desetak minuta hoda od autobuske stanice, opštine, pošte, zelene pijace,doma zdravlja, osnovne škole i gimnazije. Tako da Romi mogu samo da budu zahvalni tadašnjim gradskim i opštinskim vlastima i Draganu Đilasu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.