Dragan Đilas u Utisku nedelje: Nije izvesna jedna kolona organizatora protesta

Ostavite komentar


  1. Gosodine Đilas i sva ostala uvažena gospodo iz opozicije, prevaziđite već jednom lične interese i organizujte se na bi li ovo zlo otišlo u istoriju. Ima vremena za podelu plena. Meni je kao protivniku vlasti i mnogim običnim glasačima sličnih stavova, najvažnije da imam nekakvu opciju za koju ću se opredeliti, koja nudi nekakav program običnom „malom čoveku“.

  2. Pa da li ste vi normalni? Da li niste sposobni jednom da se ujedinite kako bi dobili izbore, svima vam se obilo u glavu da ćete ne znam koliko glasova dobiti i svi hoćete da budete glavni. UJEDINITE SE, I NA JEDNU LISTU! Ko će biti odgovoran ukoliko opozicija doživi gubitak? Ko su ti koji su vršili podele u kolonama opozicije i hteli vlast za sebe, zbog kojih ćemo na kraju imati još 4 godine zla?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.