Dragišić: Granice nisu sveto pismo

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da razumem da neko moze biti na vlasti i davati izjave da granice nisu sveto pismo a Srbijda treba da se odrekne 15% svoje teritorije… Pa ljudi su se borili od pamtiveka za metar drzavne teritorije a vi bi to da razdlite (pa ne verujem da se tako ponasate sa svojom imovinom). Poruka za vas `na vlasti` – postujte USTAV drzave za koju radite, kazne su rigorozne za krsenje Ustava i nemojte da mislite da to mozete da izbegnete ! Prvo, narod vam to nece oprostiti a sve se menja i to je jos Darvin lepo objasnio pocevsi od majmuna (ako shvatate moju poruku).

  2. Posle ovakvog teksta doticnog gospodina, koji je narodni poslanik SNS-a i profesor Fakulteta bezbednosti, moja preporuka je da doticni promeni zanimanje, recimo izbacivac u nekoj diskoteci !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.