Dragomir Anđelković: Izbori su bili nameštaljka, opozicija nasela na Vučićevu političku giljotinu

Ostavite komentar


  1. Na cemu je ovaj gospodin, ovo sto on prica je vic godine. Jadna opozicija nije imala predstavnike ni na jednom birackom mestu te vlast mogla da „pokrade“ vise nego duplo. Zato je ovo stvarno nesto najnebiloznije sto procitah a bilo je svasta!

  2. Kad u školi dobiješ loše ocene iz svih predmeta, verovatno nisi dovoljno radio ili nisi uopšte za školu. Vraćati se u klupu, sa jedinim ciljem da promeniš profesore, je čisti gubitak dragocenog vremena.

  3. Cestitke… gospodine vi imate BAS KRATKO pamcenje… Ko je bese trazio izbore i to u BG-u i Republici???

  4. sa ovim se moj narod poistovecuje – zato se ja stidim mog’ naroda i verovatno zato nisam tamo vec 20 godina…

  5. -Nemoguće je da vlast, koja je već godinama neuspešna od ekonomije do odbrane nacionalnih interesa, dobije više glasova nego na prethodnim izborima.- Osim ako su glasači medijski izmanipulisani, ucenjeni, šikanirani, ili prosto intelektualno ne mogu da shvate uzročno-posledično vezu između vlasti i stanja u državi. A BOJKOT SMO VEĆ PROBALI. Vučić nije porastao, samo mu se smanjio Dačić. Otprilike su na istom. U svakom slučaju, stranke koje se protive tzv Francusko-nemačkom planu su zbirno dobile 100 000 glasova manje nego prošle godine. Dveri i Zavetnici su zajedno dobili manje nego Zavetnici sami prošli put. Tadić i Radulović su dobili duplo manje nego sam Radulović prošle godine. Kolega analitičar Vukadinović je podbacio za 200% rezultat Narodne stranke, stranke koja se najozbiljnije zalagala za jedinstvo desnice i predstavljala sebe kao najozbiljnijeg protivnika tzv Francusko-nemačkog plana. Nisu dobili ni 1%. Mislim da bi Jeremić, Zavetnica, Boško, Tadić, Radule trebalo da se ugledaju na Dačića, šta više, da ga nadmaše jer su demokratski političari i da se odmah povuku iz političkog života. Bolje da se Anđelković zanima desnim spektrom, da li je zemlja ravna ploča ili grbava ploča npr? Održao se samo Novi DSS koji nije vodio latentnu provučićevsku kampanju i nije etiketirao centar i levicu kao izdajnike Kosova i saradnike Vučića. Ujedinjeni i Moramo su prošli put zbirno dobili gotovo ravno 700 000, sada su kao Srbija protiv nasilja dobili gotovo 900 000. U odnosu na desnicu, to je trijumf, ali ostaje pitanje, totalitarno ultranekompetentno, kako dalje kroz nasilje i pljačku?

  6. Tko je gospodine, da su imali malo pameti ne bi ni izlazili na izbore već bi sačekali da se raspusti skupština a onda to objavili. Neam ko kod tzv. „opozicije“ da promišlja, pa sada naredne četiri godine u diple.

  7. Što se tiče Beograda, nisam siguran da je ovde narod spreman za proteste. Narod ovde neće ni da izadje na izbore, zar izlaznost u Bgd juče nije to belodano pokazala?

  8. Naravno da su bili namestaljka, i svi su to znali. Najcrnje je što je to i opozicija znala i nista nije preduzela po tom pitanju, nego se ponašala kao da se izbori održavaju u naj demokratskijoj zemlji na svetu.

  9. Polako tek sad dolazi raspad drzave , dobili su izbore PA STA ! prazna kasa , zivotni standard katastrofa , zdravstvo nula , prosveta propala ! u januaru pola stanovnistva nece moci da plati dazbine , stanarinu ……. haos tek sledi !!!

  10. Svi se bunimo, samo debeli lažni vojvoda Hulja Šešelj, ćuti i plače.Vojo ugasi svetlo i na spavanje!

  11. Za Deju 74.Šta ti misliš, da polu pismeni jug Srbije zna šta je to internet.Da li si ikad bio dole? Da li znaš gde je Kriva feja, Crna trava, selo Orane, Šarci itd.I dalje ne znaju azbuku, imaju svoj jezik gi gu ga!

  12. pitam kako je moguće izaći pred narod u pola deset i reći dobili smo ubedljivo 47% a pojedina glasačka mesta radila do 22h i brojali glasove do posle 24h

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.