Drašković: Otvorena vrata nadi da će se sporovi rešiti dogovorom

Ostavite komentar


  1. Pametni ljudi odavno govore da Evro-Atlantske integracije mnogo potpunije od samo Evropskih. Danas videsmo da je to tačno. Vuk je uvek govorio o bitnosti savezništva sa Amerikom

    1. Pa nadajmo se da će da ga pitaju jer nema boljeg prijatelja SAD u Srbiji nego što je on. A SAD su nam od juče najveći partneri. Zaboravite Srbi i Kinu (5g i putevi) i Rusiju (pruge, nafta…). Jenkiji dolaze!

  2. Tako je Vuce i ti si ukapirao da je Vucic izdao Kosovo samo to je po tvom izgorelom mozgu od droge dobro da nema zamrznutih konflikta isti ste obadvojica Vuk a drugi Vucic i Vucicu se mora suditi za veleizdaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.