Drašković: Ponoviće se 1948, kada je Jugoslavija rekla istorijsko „ne“ Sovjetskom Savezu

Ostavite komentar


  1. Од некадашњег писца који велича Достојевског и Јастребова, долазимо до овога… камелеона… Једва чекам текст у коме ће доказати да су нас Руси бацали у јаме о којима је писао, а да је књига „Молитва“ заправо била најаве песме за Евровизију.

  2. Pa i taj Dostojevski robovao u sibiru jer mu vlast nije bila naklonjena. Los argument, svaka inteligencija je zrtva takvih diktatora kao sto je Putin.

  3. Ipak je Vuk Draskovic, posle svega, u koaliciji sa Aleksandrom Vucicem! Tu je pocetak i kraj price o Vuku Draskovicu!

  4. Drag mi je Vuk, ali moje mišljenje je da Srbi nemaju „čip“ za slobodu, „etnonacionalno kao ideološko-političko“, mi kao narod uvek hrlimo ka diktaturi, i jezik pravde, istine i poštenja nikad ne razumemo, ali ćemo neki drugi dobro razumeti, Vuk je idealista, ali sam ga ja uvek podržavao u tom njegovom nastojanju da urazumi Srbe.

  5. 48. Nije Broz rekao nista Staljinu, vec je Staljin izbacio njega iz informbiroa! Ali ne sumnjam da ce se i od Vucica praviti heroj i genije nakon uvodjenja sankcija.

  6. A kako bi bilo da g-đa Dana napusti UO NIS-a i time nagovesti buduću „1948“? Više ne bi važila izreka: „I Vuk sit i ovce na broju“.

  7. Памтимо ми Вуче шта си ти некада причао и радио. Па кажи нам који Вук је прави?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.