Drašković: Srbija mora da se distancira od Putina, ili će biti balkanska Sirija

Ostavite komentar


  1. Tako je Vuče. Vreme pokazuje da si uvek bio u pravu . Velika je hrabrost biti ispred svog vremena.

  2. Svega se setio osim kako je slao srpsku decu da predvođena osvedočenim kriminalcima ginu u Hrvatskoj i Bosni kao pripadnici Srpske dobrovoljačke garde na čijem je on čelu bio. Da ne bi otišao Hag počeo je odmah nakon građanskog rata u Jugoslaviji da peva pesmu na note koje dobija iz američke ambasade.

  3. Vukov problem je tome što ga je Vučić prešišao u pokvarenosti kao njegovoj disciplini. Dakle, i Vuk.i Vučić hoće da priznaju Kosovo samo što Putin na da. U tome je srpsko-ruski paradoks.

  4. Kada sam ja to govorio i krenuo u obračun s Miloševićem (1988), ti si davao šovinističke izjave. Ti, tebi slični, i ono što pišeš, simbol ste rušenja i ubijanja.

  5. Svi bivsi ruski prijatelji vise to ne zele biti. Tako i od Kine ovih dana RF trazi pozajmicu u novcu, ali ovi zbog eventualnih sankcija sebi, ne zele Rusima izaci u susret.

  6. Samozvani predsednik nepostojećeg Srpskog pokreta obnove opet deli savete koje mu niko nikada nije tražio.

  7. Sve je tako Vuče, ali imalo bi smisla da se napusti mesto u Upravnom odboru. Gasprom nije ni narod ni država nego kompanija pod kontrolom Putina koja direktno finansira rat. Bilo bi morlano isto tako da jedan fudbalski klub raskine sponzorski ugovor sa Gaspromom. ili ako neće da UEFA donese odluku da ne može da se takmiči u Evropi.

  8. Samo da gospoda vrati pausalno oko 1.500.000 evra tim Rusima pa da se razilaze kao ljudi.

  9. Vuk je izgubio i obraz i moral i čast i poštenje. Bože mili al’ smo glupi i naivni !

  10. Kasno je za sankcije. Sankcije su iskren izraz solidarnosti, nemetnuto silom i pod pritiskom ništa ne znače. Još jedan voz ode u nepovrat.

  11. Srbija ništa ne mora, ali bi valjalo da se distancira od svoje zle kobi Vuka Draškovića. Za razliku od njega, Vučić se polako ali sigurno distancira od Srbije, pa dakle i od Rusije. Za Putina manje-više.

  12. Prvo gospodja Draskovic da vrati sve pare koje je primila od NIS-a -ruske firme. I da uplati u fond za predskolske ustanove.

  13. Вуче Драшковићу јесули се Хрвати дистанцирали од Немачке

  14. Neću čitati ostale komentare jer znam da će biti pljuvanja po ovom tekstu ali ja sam iz teksta izvukao suštinu sa kojom se slažem. Suština je inter es Srbije a ne Dana i NIS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.