Drecun: Opstanak i teritorijalni integritet Severne Makedonije i Crne Gore se brani na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Evo ga ovaj ratnohuskac koji ceo zivot svoje blebetnje naplacuje na racun gradjana Srbije. Njihov teritorijalni integritet se brani clanstvom u NATO. Ne donose ono pogresne odluke kao mi i Drecun neka se ne mesa u njihive unitrasnje stvari.

  2. Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije i nikada neće biti deo Velike Albanije!

  3. Jedno je sigurno,gde radikali brane Srbe tamo ih nema vise.Tako da Albanci nemaju potrebu za sekiracijom,radikali vladaju Srbijom.

  4. Obe zemlje koje bismo „trebali da branimo“ su priznale to Kosovo, neka im sad malo taj sentiment da mogu da ga imaju i u okviru svojih granica.

  5. Kako da ne drcune…spašće ih od šiptara dkgb ili kako se već zove taj vaš vlažni san ovde u koji ni sami ne verujete ali morate da drobite jer vam je to botoksirani gazda iz kremlja naredio. Koga vi bre više farbate…pa ni naivni srblji vam više ne veruju.

  6. Vidim da si promenio nacin kako bi ostao tu gde jesi!Ako si iole „normalan“onda bi se trebao okaniti politike,jer nije to za tebe.Vrati malo film unazad,i priseti se ko je pokusao da izvrsi puc u CG,i ko je sve bio umesan u tu prljavu aferu.Ta tvoja klevetanja su na daleko poznata,tako da to nije nista novo.Pitaj tvog sefa ko je mastao i pricao o velikoj srbiji i odakle dokle je trebala da bude.Ma drecune,da te podsetim na onu recenicu koju si cuo u studiu pinka od njihovog gosta koji ti je rekao sledece“ti si jedan obican pacov“,a ja se u potpunosti slazem sa tom njegovom recenicom.

  7. Jadni oni ako ovakvi ko ovaj majmun treba da ih brani.Inače koga su oni branili ti su dva metra pod zremljom ili im se nezna grob a još ih ima i u nekakvim šupama kolektivnih centara.
    Nažalost , ovaj glupi narod daje im podršku posebno oni koji jedva preživljavaju i to za kilo brašna , šećera.
    Moj pozdrav Makedoniji i Crnoj Gori a ovoga treba nahraniti govnima da ne prlja ono što ide pravim putem. (Nato, Eu i te vrednosti)

  8. Na Kosovu se brani samo nakaradna i diktatorska, proruska vlast Srbije kojoj pripada i Drecun.

  9. Vrati se na Kosovo pa ga brani,ali lepše je u Beogradu u koji se davno pobego,pa odatle laješ i ložiš ove koji ne vide od drveta šumu. Marš…

  10. Obe zemlje su deo Nato, to sto se prica o velikoj albaniji je srbska ratnohuskacka politika da siru mrznju

  11. E Bozhe moj, kad njegov sef vrsla po komsiluku to je pravda, a kad neko drugi iz komsiluka gukne, onda iz obicnog vetra stvara se oluja?!

  12. Sta lupeta ovaj. Otislo je kosovo neka pitaju sada Slobu kako se to desilo. Evo 24 godina borimo se dzabe za neke bajke

  13. Ma ti misu branis svoj opstanak u tu fotelju!Zamisli kad bi morao da radis,nedaj boze!Kad kuci nisi rado vidjan,onda se lomataj od jedne do druge tv kuce,barem nesto „zaradis“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.